• Uus

Puidust mängumaja terrassi ja liumäega Exit Crooky 350 Grey-Beige

1 249,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EXIT Crooky 350 on tõeliselt armas ja super lahe mängumaja! Fantastiline koht ühiseks mängimiseks koos vendade, õdede või sõpradega. Oma värvikombinatsiooni, asümmeetriliste akende ja uksega näeb see mängumaja tõesti välja nagu ise ehitatud palkmaja! Tõstetud mängumajal on tõeline terrass, mida saab paigaldada vasakule või paremale küljele, kus lapsed saavad jätkata mängimist varjus või isegi vihma korral! Ja koos EXIT Crooky ees oleva kriiditahvliga ja fantastilise liuguriga on teie lahe puumaja valmis!!! EXIT Crooky sisemõõtmed ulatuvad 110,5 x 110,5 cm suurusest maapinnast kuni 138 x 110,5 cm suuruseni kõige laiemas kohas, mis teeb sellest ruumika maja, kus mitu last saab korraga mängida.

Säästev

Mängumajad on valmistatud kuivatatud seedripuust. See on ainulaadne puiduliik, sest see on oma olemuselt vastupidav ilmastikule ja niiskusele ning seega ka puidu mädanemisele. Seetõttu ei töödelda seedrit ohtlike kemikaalidega, nagu seda tehakse sageli männi või kuuse puhul, mistõttu on see hea keskkonnale ja ohutu lastele. Paneelid on alati värvitud veepõhise peitsiga. EXIT Crooky on varustatud ka bituumenkattega, mis muudab selle veekindlaks.

Turvaline

Mängumajad vastavad praegu kehtivatele ohutusstandarditele (EN-71), mis tagab ohutu ja meeldiva mängimise. Lisaks sellele ei ole puuliiki töödeldud ohtlike kemikaalidega ja sellel on veel see hea omadus, et see ei killustu.

Kergesti kokkupandav

Mängumaja on valmistatud eelpaigaldatud paneelidest, millesse on eelnevalt paigaldatud ka aknad ja uksed: tõeline prefab-süsteem. Paneelid on ka eelpuuritud, mistõttu on seda lihtne ja kiire ehitada.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva