• Allahinnatud

Pehmed sensoorsed kuubikud 10 tk

20,28 €
16,23 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

PEHMED SENSOORSED KLOTSID - sensoorsed mänguasjad on meie väikestele hämmastavaks toeks maailma avastamisel ja meelte ergutamisel. Need mitte ainult ei paku teie lapsele rõõmsat ja arendavat lõbu, vaid toovad ka leevendust hammaste tulekule. Klotsidel on kumerad numbrid, kujundid ja loomad. Igal kuubikul on erinev värv, mis stimuleerib suurepäraselt teie lapse arengut. Tänu spetsiaalsetele süvenditele ja eenditele saab laps klotsid ridadeks ühendada.

MÕJUTAD LAPSE ARENGUT – sensoorsed mänguasjad kujundavad võimet vastu võtta, mõista ja reageerida keskkonnast tulevatele stiimulitele. Kuubikute abil saame parandada motoorset koordinatsiooni ja stimuleerida meeli nagu kuulmine, nägemine või kompimine. Vajutades kostavad klotsid peent heli, mis on lapsele meeldiv ja huvitav kogemus.

OHUTU - klotsid on valmistatud spetsiaalsest pehmest materjalist, mis on ülipehme ja kerge ning ei sisalda kahjulikke aineid, mistõttu saab seda kasutada väikelapse hambana. Klotse võivad kasutada lapsed alates 6. elukuust.

INTENSIIVSED VÄRVID – Sensoorsed padjad on visuaalselt atraktiivsed ning hoolika ja täpse viimistlusega. Nende erksad ja erksad värvid köidavad lapse pilku ja julgustavad teda kindlasti mängima.

SPETSIFIKATSIOON - värv: mitmevärviline; materjal: kumm; klotside arv komplektis: 10; klotsi mõõtmed (pikkus / laius / kõrgus): 5/6/5 cm;

Komplekt koosneb 10 klotsist, mida iseloomustavad mitmesugused kujundid ja värvid. Neil on populaarseimate loomade numbrid, mustrid ja kujutised. Tänu sellele, et need on valmistatud kergest kummist materjalist, saab neid kasutada ka lapse hammaste tuleku ajal närimisleluna. Need on tervisele kahjutud ja pehmete servadega, tänu millele saab laps turvaliselt mängida. Tootmiseks kasutatud materjali iseloomustab vastupidavus, mis avaldab positiivset mõju esemete vastupidavusele ja kasutusajale. Lisaks on see veekindel ja väga lihtne puhastada.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.