Painduv kujundite sorter

25,37 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lõbu on uskumatult lihtne. See seisneb klotside surumises läbi kummiribade, et panna need kuubi sisse või välja võtta. Mida lihtsam mänguasi, seda rohkem võimalusi see annab! Tegelikult on mängude arv piiramatu, kõik sõltub lapse ja vanema elavast kujutlusvõimest.

Ploki surumine läbi elastsete ribade võib alguses olla üsna keeruline ülesanne. See nõuab mõtlemist, kombineerimist ja loovat lahenduste otsimist kõige väiksematele sobival tasemel.

Kujusorteerijaga mängimine avaldab positiivset mõju nende ruumilisele kujutlusvõimele ja probleemide lahendamise võimele. Aju turgutamine ja õrnalt trenni sundimine mõjub suurepäraselt intelligentsusele ja kannatlikkusele, mis tuleb beebidele edaspidi kindlasti kasuks!

Kummide tõmbamine, venitamine, libisemine ja kallutamine osutuvad suurepäraseks harjutuseks laste sõrmedele, kätele ja pisikestele kätele. Tänu sellele saavad nad juurde nii jõudu ja täpsust kui ka delikaatsust! Lisaks parandavad pisikesed hetkega oma silma-käe koordinatsiooni ning mõlema käe tööd sünkroniseerimise oskust!

KOMPLEKTI SISU:

1x kuubiku sorteerija

6x erineva kujuga klotse

6x pallid

Materjal: plastik

Lapse vanus: 12m+

MÕÕTMED:

Kuubik: 18cm x 12cm x 12cm

Näidisplokk (kuubik): 4,5cm x 4,5cm x 4,5cm

Kogus
Tellimine 1-2 nädalat