MNTL magnetklotsid autorada 52 osa

81,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Super vahva võidusõidurada. Värvilised magnetklotsid, mis võimaldavad lastel lõputult loominguliselt ehitada. Ehitage iga kord erinev võidusõidurada ja vaadake, kui kiiresti võidusõiduauto finišisse jõuab.

Erineva kuju ja värviga magnetosad, mida saate hõlpsalt kokku klõpsata. See komplekt aitab väljendada laste loovust. Selle magnetilise ehituskomplektiga ehitavad lapsed oma võidusõiduraja, kus autod võistlevad. Samal ajal kui ikka ja jälle ehitatakse erinev võidusõidurada ja kõik vaatavad põnevusega, kuidas autod ringi sõidavad. Laps õpib mängu kaudu. Mida vanemaks laps saab, seda rikkamaks muutub looming. Lihtsast ringrajast 2-kihilise kompleksrajani. Magnetklotsid pakuvad lõputut ehitamis- ja mängulusti.

52 osaline komplekt sisaldab:

  • 8 kurvi
  • 8 pikka sirget
  • 6 lühikest sirget
  • 4 kaldteed
  • 15 tugiposti
  • 10 liiklusmärki
  • 1 auto

STEAM on lähenemine arengule ja õppimisele, mis ühendab loodusteaduste, tehnoloogia, tehnika, kunsti ja matemaatika valdkonnad – kõike seda läbi mängu!

OPEN ENDED – MNTL on avatud mänguasi, mis tähendab, et eelmääratletud reeglid puuduvad. Lapsed otsustavad ise, milline nende võistlusrada välja näeb. See aitab väljendada laste loovust ja kujutlusvõimet, mis on nende arengule kasulik. Iga kord tulevad nad välja erineva võidusõiduraja variandiga. Sellega ei üllata nad mitte ainult teisi, vaid ka iseennast. See pakub uhkust ja rõõmu.

HARIVAD MÄNGUASJAD – Lisaks sellele, et võistlusrada on väga lõbus, on see ka hariv mänguasi. Raja loomine tutvustab lastele gravitatsiooni ja kiirust. Lisaks arendavad lapsed oma motoorseid oskusi tänu detailide peenele suurusele. Lapsed arenevad niimoodi mänguliselt.

Kõik meie magnetklotside komplektid töötavad koos ja ühilduvad kõigi suuremate kaubamärkidega: Picasso Tiles, Connetix, Magna-Tiles ja teised sama suurusega magnetite asetusega klotsid.

Soovitatav vanus: 3+

Alla 36 kuu vanustel lastel mängimine vanema järelvalve all. Sisaldab magneteid ja väikeseid osi.

Toote sertifikaadid: CPSC, CE, EN71, ASTM

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!