Puidust doominoklotsid 360 osa

17,23 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

PUIDUST DOOMINOKLOTSID 407 osa + KOTT

360 klotsi – komplekti kuulub 360 plokki 12 värvitoonis – pruun, must, 2 tooni sinist, oranž, punane, roosa, roheline, kollane, lilla ja valge. Komplekti kuulub ka pingutusnööriga kott komplekti hoiustamiseks ja mugavaks kaasaskandmiseks.

TOETAB ARENGUT - klotsid on eelkõige kaunid, erksad värvid, mis ergutavad kõige väiksemate kujutlusvõimet ja ergutavad nende loovust. Nendega mängimine on ka käeliste oskuste ja silma-käe koordinatsiooni harjutus.

TÄIENDAVAD ATRAKTSIOONID - komplekt sisaldab ka palju erinevaid huvitavaid boonuseid, mis viivad lõbususe ja lisaemotsioonid kõrgemale tasemele! Komplekti kuulub muuhulgas: 3 palli, kiik, tuulik, kelluke, ripppall, erineva kõrgusega astmed, trepid, sillad, liumäed ja palju muud.

SUUREPÄRANE KVALITEET – klotsid on tugevalt valmistatud, igaüks on valmistatud puidust ja värvitud spetsiaalse värviga. Pealegi puuduvad väljaulatuvad teravad elemendid, mis võiksid last kahjustada.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: puit + lausriie

elementide arv komplektis: 407

koti mõõdud: 43 x 29 cm

KAASAS

360 plokki

44 lisaelementi

3 värvilist palli

1 nööriga kott

Puidust doominoklotsid on parim valik lastele juba varasest east alates. Komplekt sobib suurepäraselt kogu perele – see pakub palju tunde koos lõbusat aega! Esitletud komplekt pakub turvalist meelelahutust, mis arendab lapse võimeid.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.