29 osaline Thunder Chariot Series MNTL magnetklotside komplekt

35,53 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Ainulaadne disain, suured magnetid- ja needi tugevus, tagavad ohutuse, tugeva struktuuri, kriimustuskindluse ja kauni valguskiirte murdumise. MNTL patendeeritud tähekese kujulise disainiga klotsid näevad kaunid välja ning 16 osaga tasapind vähendab kriimustuste teket klotsidel. Toodete valmistamisel on kasutatud uut premium toidukvaliteediga ABS plastikut. Ei ole lisatud lisaaineid. Kasutusel on uued suuremad magnetid ning vasest kinnitused. Vase eelised, ei roosteta ning stabiilsem ühendus. 

MNTL värviline 29 osaline magnetklotside komplekt sisaldab:

  • 14 ruutu
  • 4 täisnurkset kolmnurka
  • 6 väikest ristkülikut
  • 2 akent
  • 2 L-kujulist klotsi
  • 1 autoalus

STEAM – magnetklotsid sobivad suurepäraselt erinevate 2D- ja 3D-kujundite loomiseks, julgustades loovust, peenmotoorikat, ruumitaju, käe-silma koordinatsiooni ja STEAM-kontseptsioone. STEAM on lähenemine arengule ja õppimisele, mis ühendab teaduse, tehnoloogia, inseneriteaduse, kunsti ja matemaatika valdkonnad – kõike seda läbi mängu!

AVATUD MÄNGUASJAD – MNTL on lahtise otsaga mänguasi, mis tähendab, et eelmääratletud reeglid puuduvad. Lapsed otsustavad ise, mida nad ehitavad. See aitab väljendada laste loovust ja kujutlusvõimet, mis on nende arengule kasulik. Nad mõtlevad iga kord välja midagi erinevat. Lossid, loomad, raketid, sõidukid ja palju muud. Miski pole liiga hull! Sellega ei üllata nad mitte ainult teisi, vaid ka iseennast. See pakub uhkust ja lisarõõmu. Ja mida vanemaks laps saab, seda rikkam on looming. 2D-st 3D-ni ja lamedast kujust kõrgete tornideni kasvab MNTL koos lapse iga arenguetapiga.

HARIVAD MÄNGUASJAD – Lisaks sellele, et MNTL on väga lõbus, on see ka hariv mänguasi. Avatuse tõttu, mis ergutab kujutlusvõimet ja loovust, aga ka seetõttu, et klotside erinevad kujud ja värvid tagavad, et magnetilisi ehitusklotse saab kasutada paljude erinevate õppeeesmärkide jaoks. MNTL-i kasutatakse Montessori hariduses sageli, kuna see stimuleerib lapsi iseseisvalt uusi asju õppima ja proovima. Mõelge värvide sorteerimise õppimisele, aga ka tähtede õppimisele, summade tegemisele jne. Lisaks teeb MNTL-i motoorsete oskuste arendamiseks väga heaks plaatide hea suurus ja plaadile tähe poolt tekitatud haare. Lapsed arenevad niimoodi mänguliselt.

Kõik meie magnetklotside komplektid töötavad koos ja ühilduvad kõigi suuremate kaubamärkidega: Picasso Tiles, Connetix, Magna-Tiles ja teised sama suuruse ja magnetite asetusega klotsid. 

Soovitatav vanus: 3+

Alla 36 kuu vanustel lastel mängimine vanema järelvalve all. Sisaldab magneteid ja väikeseid osi.

Toote sertifikaadid: CPSC, CE, EN71, ASTM

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!