Pehmed sensoorsed kuubikud ja kujundid 20 tk

30,45 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

PEHMED SENSOORSED KLOTSID - sensoorsed mänguasjad on meie väikestele hämmastavaks toeks maailma avastamisel ja meelte ergutamisel. Need mitte ainult ei paku lapsele rõõmsat, arendavat lõbu, vaid toovad ka leevendust hammaste tulekule. Klokkidel on kumerad numbrid, kujundid ja loomad. Neil on kaunid erksad värvid, mis stimuleerivad suurepäraselt teie lapse arengut. Tänu spetsiaalsetele süvenditele ja eenditele saab laps kuubikuid ridamisi ühendada.

MÕJUTAD LAPSE ARENGUT – sensoorsed mänguasjad kujundavad võimet vastu võtta, mõista ja reageerida keskkonnast tulevatele stiimulitele. Plokkide abil saame parandada motoorset koordinatsiooni ja stimuleerida meeli nagu kuulmine, nägemine või kompimine. Blokid pärast vajutamist Need tekitavad peent klassikalist heli, mis on teie lapsele meeldiv ja huvitav kogemus.

OHUTU - klotsid on valmistatud spetsiaalsest pehmest materjalist, mis on ülipehme ja kerge ning ei sisalda kahjulikke aineid, mistõttu saab seda kasutada väikelapse hammaste tulekul närimiseks. Klotse võivad kasutada lapsed alates 6. elukuust.

INTENSIIVSED VÄRVID + ERINEVAD KUJUNDID – Sensoorsed klotsid on visuaalselt atraktiivsed ning hoolika ja täpse viimistlusega. Nende erksad värvid, erinevad kujud ja suurused köidavad beebi pilku ja julgustavad teda kindlasti mängima. Komplektis on 8 täringut, 4 looma ja 8 palli

SPETSIFIKATSIOON - värv: mitmevärviline; materjal: kumm; klotside arv komplektis: 20; 1 kuubi mõõdud (pikkus / laius / kõrgus): 5/6 / 5cm

Kogus
Tarneaeg 5-15 tööpäeva