Ladumistorn Safari

22,32 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Nende kümne moodsa ja lapsesõbraliku safari välimusega virnastamiskuubikuga saavad noored ehitusmeistrid oma virnastamisoskused proovile panna. Tallipapist virnastuskuubikutel on armsad motiivid loomamaailmast ja numbrid 1 - 10. Kuubil kujutatud loomade arv vastab kuubiku tagaküljel olevale numbrile.

Kes oskab kuubikud õigesse järjekorda panna? Nende Safari kuubikute sorteerimine ja virnastamine treenib laste motoorseid oskusi, keskendumisvõimet ja osavust, arendades samal ajal arusaamist värvidest ja suurustest. Kui mänguaeg on möödas, saab kuubikuid hõlpsasti üksteise sisse sisestada ja ruumi säästmiseks hoida suurimas kuubis. Nende abil saavad lapsed erinevaid loomi tundma õppides mänguliselt arendada oma esimest arusaama numbritest.

See virnastatavate kuubikute komplekt kuulub tooterühma "Safari" ning jätab suurepärase mulje kvaliteetsete illustratsioonide ja kaasaegse värvilahendusega. See on kõigi safarifännide absoluutne kohustuslik ese, mis kuulub igasse motoorsete tegevuste sortimenti.

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
Suurim kuubik ca 14x14x14 cm, väikseim ca 5x5x5 cm