• Uus

Jalgpallivärav Exit Maestro 180x120x60cm

179,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lööge väravaid stiilselt selle ülimalt laheda EXIT Maestro jalgpalliväravaga. Kes ütles, et kõik väravad peavad olema valged! See EXIT Maestro jalgpallivärav ühendab endas erakordselt tugeva disaini ja äärmise kvaliteedi!

EXIT Maestro värav on oma mõõtmetega 180 x 120 x 60 cm EXIT jalgpallivärava sortimendis keskmise suurusega jalgpallivärav. Värav sobib ideaalselt aeda paigutamiseks ja on lõbus nii noortele kui vanadele! Tänu oma mustale tsingitud ja pulbervärvitud raamile näeb see värav välja nii elegantne kui ka stiilne! Tänu uuenduslikule konstruktsioonile (patenteeritud) on kvaliteetne võrk ja enam ei ole piinlik seda kinnitada, vaid sellega on puhas mängurõõm! Terasraami läbimõõt/paksus:

EXIT Maestro on teistsugune tänu oma kindlale ja kasutajasõbralikule kinnitusüsteemile (patenteeritud). Selle ankurdamiskonstruktsiooni abil saab värava kindlalt aeda ankurdada, kuid väravat saab hõlpsasti liigutada, kui teil on vaja muru niita.

Et optimeerida lõbu ja arendada jalgpallioskusi veelgi, on karbis kaasas treeningvõrk. Valige sihtmärk, valmistage oma löök ette ja lööge värav!

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva