• Uus

Alumiiniumist jalgpallivärav EXIT Scala 300x200 cm

619,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EXIT Scala alumiiniumvärav on väga kvaliteetse viimistlusega ning šikaalse ja professionaalse välimusega! Ehteke aias või väljakul.

Scala värava sisemõõtmed on 3,00 x 2,00 meetrit. Alumiiniumraami esikülg on anodeeritud. See annab raami osadele täiendava kaitsva kõva pinnakatte ja loob kvaliteetse välimuse. Alumiiniumraami tagakülg on pulbervärvitud. See tagab eriti kena viimistluse.

EXIT Scala alumiiniumvärav on varustatud tugeva musta võrguga, millel on kaunis kuusnurkne muster. See paigaldatakse väga lihtsalt, kasutades raamile paigaldatud kvaliteetseid, musti sünteetilisi võrgukonksusid. Võrku saab hõlpsasti vahetada ilma väravat lahti võtmata.

EXIT Scala Aluminium Goalil on tugevad ja jäigad alumiiniumist toruprofiilid, mille kesta paksus on 2 mm. Värav on kergesti kokkupandav ja lahtivõetav, kasutades kvaliteetseid-- valatud haakeseadmeid. Scala on kerge, mistõttu on seda lihtne liigutada.

EXIT Scala vastab standardile EN 16579:2016: (mänguväljaku seadmed, teisaldatavad ja fikseeritud väravad, funktsionaalsus, ohutusnõuded ja katsemeetodid)

Tarvikud

Mitmed kinnitusseadmed (saadaval erinevatele aluspindadele, sh kunstmurule)

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva