• Uus

Jalgpalli löögisein EXIT XL

269,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EXIT Kickback Rebounder XL on parim komplekt, et lihvida oma jalgpallioskusi. Kickback Rebounderiga saate töötada pallimängu lähimängu elementide, nagu näiteks söötmine, laskmine, esimese puute kontroll, väravavahi ja palli suunamine, kallalöömine.

Rebounder ei sobi ainult jalgpalli jaoks:

- Jalgpall (söötmine, löömine, võtmine, väravavaht, pead)

- Võrkpall (päästmine, vastuvõtmine, söötmine)

- Käsipall (viskamine, püüdmine, väravavaht)

- Veepall (viskamine, püüdmine, väravavaht)

- Löö või viska pall vastu Rebounderit ja see tuleb üllatavalt suure kiirusega tagasi.

Harjuta oma väravavahi oskusi, asetades Rebounderi värava kõrvale, nii et löögid tulevad kiirusega nurga all, et harjutada mängustsenaariume! See on toode, mis ei ole mitte ainult lõbus aias, vaid ka hädavajalik varustus treeninguks! Kickback Rebounder L on mõõtmetega 164x164cm. Seega on see suurepärane suurus sportimiseks! Ja loomulikult on EXIT selle läbi mõelnud, et tagasilöögi nurka saab seadistada vahemikus 35° kuni 90°. Seega sobib Kickback Rebounder igasuguseks treeninguks.

Nurga seadistamine on tehtud hetkega, mida saab kiiresti valida treeningu ajal, kui soovite mängida teist mängu või harjutada teist harjutust. Tänu Quick-Relaese ratastele seisab Rebounder kasutamise ajal kindlalt ja seda on ka lihtne pärast kasutamist liigutada.

Rebounder on kaunilt disainitud ja väga vastupidav. metall on tsingitud ja seejärel pulbervärvitud mustaks. Seega kahekordne kaitse aastatepikkuseks kasutamiseks nii lastele kui ka täiskasvanutele! Rebounderi võrku kinnitavad raami külge tugevad kummipaelad, mis tagavad, et Kickback Rebounder annab vaikse, kuid väga võimsa tagasilöögi.

Kickback Rebounder on kaunilt viimistletud kvaliteetse PVC-kattega servaga. Lõpuks on kaasas kaks ankurdajat, et oleks võimalik Rebounderit kinnitada.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva