• Uus

Jalgpalli löögisein EXIT L

199,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EXIT Kickback Rebounder on ülimalt hea abivahend jalgpallioskuste lihvimiseks. Kickback Rebounderi abil saate töötada pallimängu lähimängu elementidega, nagu näiteks söötmine, laskmine, esimese puute kontroll, väravavaht ja palli juhtimine. Rebounder ei sobi ainult jalgpalli jaoks:

- Jalgpall (söötmine, löömine, võtmine, väravavaht, pead)

- Võrkpall (päästmine, vastuvõtmine, sööte)

- Käsipall (viskamine, püüdmine, väravavaht)

- Veepall (viskamine, püüdmine, väravavaht)

Löö või viska palli vastu Rebounderit ja see tuleb üllatavalt suure kiirusega tagasi. Harjutage oma väravavahi oskusi, asetades Rebounderi värava kõrvale, nii et löögid tulevad kiirusega nurga all, et harjutada mängustsenaariume! See on toode, mis ei ole mitte ainult lõbus aias, vaid ka oluline treeningvahend!

Kickback Rebounder L on mõõtmetega 124x124cm. Seega on see suurepärane suurus sportimiseks! Ja loomulikult on EXIT selle läbi mõelnud, et tagasilöögi nurka saab seadistada vahemikus 35° kuni 90°. Seega sobib Kickback Rebounder igasuguseks treeninguks. Nurga seadistamine toimub ühe hetkega, mida saab kiiresti treeningu ajal valida, kui soovite mängida teist mängu või harjutada mõnda muud harjutust.

Rebounder on kaunilt disainitud ja väga vastupidav. metall on tsingitud ja seejärel pulbervärvitud mustaks. Seega kahekordne kaitse aastatepikkuseks kasutamiseks nii lastele kui ka täiskasvanutele! Rebounderi võrk on tugevate kummipaeladega raami külge kinnitatud, mis tagavad, et Kickback Rebounder annab vaikselt, kuid väga võimsa tagasilöögi. Kickback Rebounder on kaunilt viimistletud kvaliteetse PVC-kattega servaga. Lõpuks on kaasas kaks ankurdajat, et oleks võimalik Rebounderit kinnitada.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva