• Uus

Mobiilne korvpallilaud EXIT Comet

389,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EXIT Comet Portable Basket süsteem on ainulaadne omataoline. See ühendab endas kasutusmugavuse, kvaliteedi ja disaini!

Reguleeritav kõrgus:

Comet on reguleeritav 6 erineva kõrgusega. Tõmmake tagaküljel asuvat juhtnuppu ja libistage laud soovitud kõrgusele. Käitusnupp lukustub automaatselt. Nii saate alati valida õige kõrguse, olenemata sellest, kas väikesed lapsed või täiskasvanud mängivad korvpalli.

EXIT Comet Portable Basket on reguleeritav 6 erineva kõrgusega:

- 230cm

- 245cm

- 260cm

- 275cm

- 290cm

- 305cm (võistluskõrgus eakatele)

Lihtne kasutada: lihtne liigutada

EXIT Comet Portable Basket on varustatud ainulaadse, liikuva raamiga, millel on vastukaalud. Korvi liigutamiseks piisab sellest, kui süsteemi veidi tahapoole kallutada.

Vastukaalud

Tugi on varustatud lukustatava, paindliku ja ilmastikukindla muhviga, mis sisaldab 5 liivakotti vastukaaludena. See võimaldab süsteemil kindlalt seista. Vastukaalu kogumass on ligikaudu 150 kg (30 kg liivakoti kohta). Erinevalt vett sisaldava plastjalaga süsteemidest ei ole EXIT Comet pärast külmaperioodi lekete või kahjustuste suhtes haavatav ja jääb alati turvaliselt püsti!!!

Kvaliteet

Tugeva raam (ø76mm!), tugevdatud korvpallirõngas ja terasest tagala läbipaistva polükarbonaatplaadiga tagavad tundidepikkuse lõbutsemise! Täites 5 kaasasolevat kotti liivaga ja asetades need seejärel ümbrikusse, jääb teisaldatav korv kindlalt seisma!

Disain

EXIT Comet Portable Basket on tänu oma kaunile disainile ja rahulikule värvilahendusele iga aia või sissesõidutee rikkus!

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva