• Uus

Mobiilne reguleeritav korvpallikorv Exit Galaxy 116x77cm

649,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kasutajasõbralik; kiire kõrguse reguleerimise süsteem

Galaxy'l on ainulaadne süsteem, mis võimaldab korvi reguleerida soovitud kõrgusele mõne sekundiga. Te tõmbate juhtnupust ja rohelise käepidemega libistate süsteemi soovitud kõrgusele. Automaatselt lukustub kontrollnupp. Ja selleks on vaja ka vähe jõudu, mistõttu saavad isegi lapsed õiget kõrgust määrata. Nii saate igal ajal valida õige kõrguse. EXIT Galaxy Basketball on reguleeritav 5 erinevas kõrguses: 230cm / 245cm / 260cm / 285cm / 305cm.

Kergesti kasutatav; kergesti teisaldatav

Galaxy teisaldatav korvpall on varustatud ainulaadse teisaldatava raamiga, mis sisaldab vastukaalusid. Kui kasutate "tavalisi" teisaldatavaid süsteeme, peate sageli kõigepealt kogu süsteemi kallutama, enne kui seda saab liigutada. See ei ole lihtne ja mõnikord isegi ohtlik, kindlasti lastele. Galaxy raam on varustatud kolme (3) rattaga ja seda saab hõlpsasti liigutada ilma kallutamata. Eesmine pöörlev ratas võimaldab lihtsat juhtimist. Eesmine käepide muudab juhtimise ja liigutamise veelgi lihtsamaks. Isegi lapsed saavad süsteemi liigutada.

Vastukaalud

Raam on varustatud paindliku ja ilmastikukindla kattega, mida saab sulgeda ja millesse on paigutatud kolm (3) vastukaalu. Need vastukaalud on täidetud liivaga ja võimaldavad süsteemil kindlalt seista. (55kg iga liivakoti kohta. Seega on vastukaalude kogusumma umbes 165kg) Erinevalt süsteemidest, mille plastmassist alus on täidetud veega, ei leki Galaxy, ei saa külmakahjustusi ja seisab alati turvaliselt!!!

Kvaliteet

Vastukaalude tugev raam ∅89mm, tugevdatud korvpallirõngas ja terasraamiga polükarbonaat (PC) tagaplaat tagavad palju mängutunde ja lõbu! Kaasasolevate kolme liivakoti täitmine, mille seejärel asetate selleks ettenähtud kaane sisse, tagab raami kindla seismise.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva