• Uus

Mobiilne jalgpallivärav löögiseinaga Exit Coppa 220x170x80cm

219,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Löö väravaid stiilselt selle ülimalt laheda EXIT Coppa jalgpalliväravaga. Kes ütles, et kõik väravad peavad olema valged! See EXIT Coppa jalgpallivärav ühendab endas erakordselt tugeva disaini ja äärmise kvaliteedi! Terasraami läbimõõt/paksus: Ø38×1,5 mm.

EXIT Coppa värav on oma mõõtmetega 220 x 170 x 80 cm suurem jalgpallivärav EXIT jalgpalliväravate valikus. Värav sobib ideaalselt aeda paigutamiseks ja on lõbus nii noortele kui vanadele! Tänu oma mustale tsingitud ja pulbervärvitud raamile näeb see värav välja nii elegantne kui ka stiilne! Tänu uuenduslikule konstruktsioonile (patenteeritud) on kvaliteetne võrk ja enam ei ole valus seda kinnitada, vaid puhas mängurõõm!

EXIT Coppa erineb oma tugeva ja kasutajasõbraliku kinnitusüsteemi (patenteeritud) tõttu. Selle kinnituskonstruktsiooni abil saab värava kindlalt aeda kinnitada, kuid väravat saab hõlpsasti liigutada, kui teil on vaja muru niita.

Et optimeerida lõbu ja arendada teie jalgpallioskusi veelgi, on karbis kaasas treeningvõrk. Valige sihtmärk, valmistage oma löök ette ja lööge värav!

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva