Sensoorne montessori tegelustahvel krokodill

264,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Esimene element on krokodilli pea. Siit leiab mudilane labürindid, mille kaudu saab paigutatud elemente juhtida, harjutades käte ja sõrmede liikuvust. Lisaks leiame siit käigud, mis meie krokodilli silmad liikuma panevad! Rattaid saab vabalt liigutada, otsides uusi paigutusvõimalusi.

Teine tahvel sisaldab ringikujulist labürinti. Labürindi sees on metallkuul. Lapse ülesanne on pöörata ratast nii, et pall õigesse kohta viiks. Laps ei veeda mitte ainult suurepäraselt aega, vaid harjutab ka keskendumist, tähelepanu ning analüütilist, loogilist mõtlemist.

Kolmandal tahvlil on värviliste taldrikutega muusikapaneel, mis sobib mudilasele esimeseks instrumendiks, ja lainepapp, mis teeb hääli ka seda puupulgaga hõõrudes. Kolmandalt tahvlilt leiame ka turvalise peegli.

Järgmisel laual on sensatsiooniline magnetlabürint kahe pulgaga pallide liigutamiseks. Tänu sellele, et meie krokodillil on 2 magnetpulka, saab väikelaps harjutada mõlema käe efektiivsust korraga või mängida koos sõbraga. Lisaks on igas punktis numbrid, tänu millele hakkab laps numbreid ja nende järjekorda mäletama ja õppima. Kogu neljas laud treenib mälu, keskendumist, visuaalset taju, iseseisvust ja ajakorraldust.

Viimane element on saba, millel on kolm erinevat 3D labürinti. Võimalus klotside ja helmestega manipuleerida ning läbi metalli, värviliste varraste juhtida, pakub huvi igale beebile, kes saab siin ka käeliigutusi harjutada.

Tahvel meelitab mängima terve rühma lapsi, kes õpivad grupis tegutsema ja kaaslastega suhtlema lõbutsedes.

Tahvel aitab harjutada:

- keskendumine,

- iseseisvus,

- aja organiseerimine,

- treenib mälu,

- loogiline mõtlemine,

- käte ja sõrmede liikuvus

Tahvlit saab korraga kasutada isegi mitu last, tänu millele õpivad pisikesed rühmas tegutsema ja eakaaslastega suhtlema.

Kogu on valmistatud lakitud puidust, värvitud lastekindlate värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju rõõmu.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
174.5x60cm
Vanus
alates 18 kuud