Masterkidz soojatundlik õppetahvel

162,62 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Soojatundlikul õppetahvlil on pinnaga sobitatud tume spetsiaalne plastkile. Kui lapsed asetavad sellele soojad käed ja eemaldavad selle, avastavad nad, et ilmunud on värviline käejälg. Mida kuumemad käed, seda tugevam on peegeldus.

  - Puudutage tahvlit ja vaadake, millised huvitavad väljatrükid selle pinnale tekivad! Soojustundlik tahvel on väga huvitav mänguasi, mis reageerib inimkeha temperatuurile. See võimaldab huvitavaid katseid temperatuuriga ja ilusate triipude joonistamist.

  - Suur laud mõõtmetega 46 x 46 cm võimaldab korraga mängida paljudel lastel. Kõik lapsed saavad tahvlit puudutada ja tekkivaid väljatrükke võrrelda. Nii saate kindlaks teha, kelle käed on soojemad ja kellel külmad.

  - Mäng on väga sõltuvust tekitav, eriti kui kogu grupp mängib koos.

  - Tahvel sobib suurepäraselt lasteaedadesse, algkoolidesse ja haridusasutustesse.

  - Plaadi saab kinnitada kolmel viisil: seinale kinnitamine, spetsiaalse Masterkidz Flex süsteemi külge kinnitamine, Masterkidzi eraldiseisva statiivi külge kinnitamine.

  - Plaadi karkass on valmistatud kvaliteetsest puidust, muutes selle vastupidavaks ja ökoloogiliseks - te ei tooda plastijäätmeid.

Masterkidz mänguasjad on kvaliteetsed, vastupidavad ja turvalised puidust õppemänguasjad. Mõeldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele. Loominguline, seikluslik ja hariv lõbu – need on selle kaubamärgi mänguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi Montessori meetodil. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli või restorani. Loo täiuslik mängunurk või suureformaadiline õppesein. Pakkumine sisaldab seinu ja mobiililaudu. Valgustatud lauad, paneelid värvidega mängimiseks. Temaatilised haridusmoodulid ja palju muud. Uskumatu hulk tarvikuid ja lõputud võimalused loominguliseks mänguks.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
46 x 46 x 1.8 (cm)