Tegelustahvel Teddy Bear

91,45 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

SENSOORSE MANIPULATSIOONILAUD TEDY BEAR BROWN

Suurepärane lõbu ja areng samal ajal? Kas võiks olla midagi, mis nii lapsele kui ka vanemale rohkem rõõmu teeb?

See on võimalik tänu manipuleerivale tahvlile! Üllatavalt lihtne mänguasi, mis võimaldab tõesti palju ära teha!

Maria Montessori välja töötatud pedagoogika põhimõtte kohaselt, mida vähem keeruline on mänguasi, seda paremini mõjutab see lapse arengut. Selle filosoofia kohaselt innustab selline toode väikelapsel aeg-ajalt loovalt uusi mänge välja mõtlema, mis mõjutab positiivselt tema loovust ja kujutlusvõimet! Sensoorne tahvel vastab nendele eeldustele suurepäraselt!

Lapse tähelepanu köitmiseks ja mängima ärgitamiseks sai laud armsa kaisukaru kuju ning kasutatud värvid on meeldivad ja silmailu!

Tahvlil on palju elemente, mis on suunatud mudilase aktiveerimisele, alates kõige lihtsamatest tegevustest, nagu pallide liigutamine aabitsa peal, kuni keerulisemateni, nagu näiteks võtmega luku avamine!

Iga lauaga mängimise hetk on väikelapse üldisele arengule uskumatult kasulik! Väikeste elementidega mängimine võimaldab arendada motoorseid oskusi! Mudilane arendab koheselt oma käelisi oskusi, ennekõike väikemotoorikat! Suureneb sõrmede täpsus, väledus ja jõud, samuti käte liigutuste täpsus! Silma-motoorika koordinatsioon paraneb samuti hetkega!

Algul võib lauaga mängimine tekitada palju raskusi! Lukkude, pandlate avamine ja muude "mõistatuste" lahendamine nõuab palju keskendumist ja tähelepanu! Et mõista, kuidas mõned elemendid töötavad, peab väikelaps olema kannatlik!

Enamik toote elemente on valmistatud puidust, mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks, samas kui lisaosad on valmistatud plastikust või metallist! Kõik servad on hoolikalt lihvitud, et vältida kildu sõitmise ja lapse vigastamise ohtu!

Materjal: puit+ plastik ja metallelemendid

Tahvli mõõdud: 28cm x 40cm

Tahvli paksus: 1,5 cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.