Puldiga põrkuv auto

55,87 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kui teile meeldivad maastikureisid ja eelkõige autod, on see kaugsõiduk teie jaoks. Ideaalne mägironimiseks või isegi liivasõiduks. See näeb välja nagu trikisõiduk, mis saab hakkama iga väljakutsega. Lõbu saab üle kanda isegi kaldteedele. Kaugjuhitav sõiduk mõjutab lapse oskuste, näiteks mänguautoga sõitmise, korralikku arengut, samuti keskendumisvõime tugevdamist ja käeliste oskuste arendamist.

Suured täispuhutavad rattad ja amortisaatorid on vaid mõned selle toote eelised. Tänu neile on autol hämmastav peegeldus! Lai roomik tagab auto hea haardumise erinevat tüüpi pinnasega ning vähendab auto ümbermineku tõenäosust mängides. Suured amortisaatorid võimaldavad ületada teel ettetulevaid keerulisi takistusi. Auto esiosas on tuled, mis valgustavad ka kõige pimedamad alleed. Suureks plussiks on see, et autol on 360 kraadine pööre. Täiskiirusel otse edasi sõites võib sooritada äkiline pööre, mis paneb auto pöörlema. See mäng hoiab meie lapsed tundideks hõivatud ja pakub palju nalja

Komplektis on ka rattapump, autoakud ja pult.

Võidusõidukomplekti küljes olev kaugjuhtimispult võtab vastu 2,4G sagedust, mis vähendab mänguaegseid häireid ja võimaldab raadiojuhtimist. See on varustatud juhtkangiga, millel on palju sõidusuuna võimalusi.

Auto mõõdud:

21 cm x 24 cm x 11 cm

Autol on 9,6 V akud ja lisaks 9 V, mis kuuluvad komplekti. Mänguasi on mõeldud üle 8-aastastele lastele. Komplektil on CE sertifikaat ja see vastab EN 71 standardile. See on pakendatud läbipaistva klaasümbrisega pappkarpi, mistõttu on see ideaalne kingituseks.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva