RC ROCK CRAWLER puldiga auto HB 2.4GHZ 1:18 sinine

50,78 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Maastikuauto, mille jaoks ükski takistus pole võimatu. See töötab suurepäraselt nii asfaldil kui ka ebatasasel kividel või metsarisudel. See võlgneb oma jõudlusele suurtele ratastele, spetsiaalsele vedrustuskonstruktsioonile ja kahele sõltumatule mootorile, millest igaüks veab erinevat telge.

Mudel töötab sagedusel 2,4 GHz, mis tähendab, et see on signaalihäiretele palju vähem vastuvõtlik kui madalamatel sagedustel töötavad masinad. Nii lai riba võimaldab mängida mitme autoga ühes kohas, kartmata sõiduki üle kontrolli kaotada.

Mudel on valmistatud löögikindlast plastikust. Kokkupõrked või isegi ümberminek ei suuda seda kõrbetaltsutajat kahjustada. Vaatamata suurele võimsusele on autot väga lihtne juhtida. Juhtimise lihtsus muudab mudeli ideaalseks neile, kes alles alustavad seiklust kaugjuhitavate mudelitega.

Sisaldab: karp, ROCK CRAWLER puldiga juhitav maastikusõiduk, pult, 4,8 V 700 mAh aku, akulaadija, kaugjuhtimispuldi patareid 3xAA

Tehniline spetsifikatsioon:

Pakendi mõõdud: 32x18x23cm

Auto mõõdud: 28x15x16cm

Mõõtkava: 1:18

Mänguaeg: umbes 15 minutit

Auto toiteallikas: 4,8 V, 700 mAh aku (kaasas)

Kaugjuhtimispuldi toiteallikas: 3xAA (kaasas)

Laadimisaeg: 3-4 tundi

Leviala: kuni 50 m

Kiirus ~ 10 km/h

Funktsioonid: edasisõit, vasakpööre ettepoole, parempööre ettepoole, tagasikäik, vasakpööre tagasikäik, parempööre tagasi, 4x4 sõit.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva