Lendav Pterosaur RC kaugjuhitav dinosaurus

45,69 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lendav Pterosaur RC kaugjuhitav dinosaurus

See RC pterosaurus paistab teistest mänguasjadest silma oma ebatavalise välimusega. See on lilla värvi, mis annab sellele ainulaadse esteetika. Tiibadel on välgumotiiv, mis annab sellele dünaamilise ja salapärase ilme.

Pterosauruse tiivad on kaunistatud kahe propelleriga mõlemal küljel, andes sellele futuristliku välimuse. Need propellerid aitavad säilitada stabiilsust ja sooritada erinevaid õhus manöövreid.

Pterosauruse nokk on intensiivselt kollane, mis erineb tema lillakast kehast ja annab sellele omapärase välimuse. Lakk on omakorda intensiivse punase värvusega, mis rõhutab veelgi selle röövellikku olemust.

Sellel pterosaurusel on valgusefektid, mis muudavad selle veelgi atraktiivsemaks. Neid tulesid on kahes värvitoonis: sinine ja punane, mis loob lendava dinosauruse ümber tõhusa ja dünaamilise aura.

See kiirgab tõelise dinosauruse möirgamise imitatsiooni, mis lisab realistlikkust ja muudab mängu veelgi kaasahaaravamaks. Komplekti kuulub kaugjuhtimispult, mis võimaldab pterosaurust täielikult kontrollida.

Pult võimaldab juhtida liikumist erinevates suundades ning juhtida valgus- ja heliefekte, mis muudab mängu põnevaks ja interaktiivseks.

Sisu:

- Pterosaur R/C

- Pult

- kaks varu propellerit

-USB kaabel

- originaalpakend

Pterosauruse mõõtmed:

28cm x 19cm x 4cm

Kaugjuhtimispuldi mõõdud:

12cm x 8cm x 6cm

Puldi toiteallikaks on kolm 1,5V AAA patareid, mis ei kuulu komplekti.

Mänguasi on CE sertifikaadiga ja vastab EN 71 standardile. Komplekt on mõeldud üle 14-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva