Puldiga kollane roomikekskavaator

60,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Suur kaugjuhitav kollane roomikekskavaator

Suur ekskavaator on põnev ja interaktiivne mänguasi, mis pakub tunde suurepärast meelelahutust. Aku toitel tagab pika aja lõbususe. Valmistatud vastupidavast plastikust, annab see tugevuse ja vastupidavuse ning kummirattad võimaldavad sujuvat liikumist erinevatel pindadel.

Patareidel töötav kaugjuhtimispult võimaldab sõidukit täielikult juhtida. Edasi-tagasi, külgsuunas liikumine ja ümber oma telje pööramine tagab piiramatu manööverdusvõime.

Lisaks saab selle abiga juhtida ekskavaatori kätt, mis lisab mängides realistlikkust. Mänguasi kostab ka kahte erinevat heli ja põrinat, mis rikastab ehitusmaailmaga tutvumise kogemust.

Sellel on ka visuaalsed efektid läbi sinise vedeliku, mis asub sõiduki peal asuvas dosaatoris, mis muudab lõbu veelgi huvitavamaks ja realistlikumaks.

Komplektis on ka aku juhe, tänu millele saame seda laadida ning kruvikeeraja, mis on vajalik näiteks aku eemaldamisel.

Sõiduki mõõtmed (36 cm x 17 cm x 13 cm) ja kaugjuhtimispult (13 cm x 4 cm x 6 cm) sobivad väikestele kätele, tänu millele saavad lapsed ekskavaatorit hõlpsalt juhtida ja nautida selle üle täielikku kontrolli .

See sõiduk on suurepärane valik noortele ehitusmasinate austajatele, kes soovivad avastada põnevat ehitusmaailma ja arendada oma motoorseid oskusi, nautides samal ajal loomingulist ja realistlikku lõbu.

- ekskavaator

- pult

- aku

- aku kaabel

- kruvikeeraja

- juhend

Tootel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mänguasi on mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva