Puldiga auto R/C Bmw Z4 akuga

50,78 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Auto R/C Bmw Z4 akuga

See on stiilne ja dünaamiline mänguasi väikestele ja suurtele autosõpradele. See populaarse BMW Z4 mudeli uhke valge koopia, mida saab juhtida kaugjuhtimispuldiga, pakub lastele ja täiskasvanutele meelelahutust ja põnevust.

Akutoitel garanteerib see pikki tunde lõbusalt. Tänu kaugjuhtimispuldile saame sõidukiga edasi-tagasi sõita ja külili pöörata, mis võimaldab erinevaid marsruute.

Põneva sõidu ajal kiirgab auto valgust, mis lisab realistlikkust ja mängulusti, eriti pimedamates ruumides. See on ideaalne viis tunda end öösel tõelise autojuhina!

Selle BMW mudeliga mängimine tekitab veelgi sõltuvust tänu avanevatele ustele, mille disainimisel on pööratud tähelepanu detailidele. Need töötavad vedrul, võimaldades teil uurida auto sisemust ja luua põnevaid sõiduolukordi.

Et saaksite mänguasja kohe karbist välja võttes kasutada, on komplektis kaugjuhtimispuldi patareid. Tänu sellele saate kohe alustada unustamatut teekonda ümber maja või aia.

Nii auto kui ka kaugjuhtimispult on õigesti kohandatud väikestele kätele, mis teeb lõbu lastele lihtsaks ja intuitiivseks. Mänguauto mõõdud on: 31 cm x 9 cm x 13 cm ja puldi mõõdud: 14 cm x 14 cm x 4 cm.

See sõiduk on ideaalne kingitus kõigile, kes soovivad kogeda põnevat sõitu ikoonilise miniautoga. Muutke oma unistused oma BMW omamisest selle fantastilise mänguasjaga reaalsuseks!

Sisu:

- auto

- pult

- aku

- aku kaabel

- patareid

- juhend

Tootel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mänguasi on mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva