Mini akrobaatiline droon

35,53 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

MINI DROON KAUGJUHTIMISPULDIGA

GÜROSKOOP – 6-teljeline stabiliseerimissüsteem (güroskoop) tagab drooni väleda ja stabiilse lennu. Tänu sellele funktsioonile sobib see nii algajatele kui ka keskmise taseme kasutajatele, nii lastele kui ka täiskasvanutele. See on palju nalja ja rõõmu. Droon teostab 3D-akrobaatikat, vajutades vaid 1 nuppu, sellel on lennufunktsioon koos kompassiga ja automaatne tagasipöördumine stardisuunda. Need on vaid mõned selle võimalustest.

LED VALGUSTUS - droonil on 2 värvilist LED-taustavalgust punases ja sinises, mis mitte ainult ei anna sellele vidina efekti, vaid võimaldab ka õhtuti lõbusalt aega veeta.

VASTUPIDAVAD KATTED - korpus ja kaaned on valmistatud tugevast löögikindlast plastikust. Need muudavad drooni ideaalseks lastele lendama õppimiseks nii toas kui õues.

KOMPAKTSED MÕÕTMED JA KERGUS - droon on kerge, tänu millele pole juhtimine probleemiks ning selle kompaktsed mõõtmed võimaldavad seda hõlpsasti õue, sõprade, pere juurde või reisile kaasa võtta.

SPETSIFIKATSIOON - vanus: +14; lennuaeg: 6-7 minutit; laadimisaeg: kuni 60 minutit; kaugjuhtimispuldi kaugus: 30m; aku: 3,7V / 150mAh; laadimine: USB-kaabli kaudu; mõõdud (laius / pikkus): 8 / 8cm; komplekti kaal: 0,05 kg; kaal koos pakendiga: 0,2 kg.

KAASAS

droon

kaugjuhtimispult

USB laadija aku jaoks

aku

2 varu propellerit

kruvikeeraja

Kogus
Tarneaeg 5-15 tööpäeva