RC DROON SYMA Z5

71,12 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tundke tõelist lendamise rõõmu. SYMA Z5 on vastupidavate, tehnoloogiliselt täiustatud kaugjuhitavate mudelite poolest tuntud kaubamärgi üks uusimaid mudeleid. Ideaalne nii droonidega seiklust alustavatele inimestele kui ka veidi edasijõudnutele. Droon on ülimalt kerge ja kompaktne ning selle käte kokkupanemise võimalus tähendab, et see ei võta palju ruumi ja saad selle alati kaasavõtta.

See on varustatud 6-teljelise stabiliseerimissüsteemiga (güroskoop), tänu millele on masin lennu ajal kiire, väle ja stabiilne. Tänu sisseehitatud baromeetrile võimalik hõljumise funktsioon võimaldab hoida konstantset kõrgust ilma pideva kontrolli vajaduseta.

Autostart ja automaatse laadimise funktsioon meeldivad kõigile, kes alustavad oma seiklust droonidega. Ühele nupule vajutades paned drooni õhku tõusma, ilma et oleks vaja käsitsi manööverdada. Sama nupuga saad drooni turvaliselt maanduda.

Veel üks funktsioon, millega droon on varustatud, muudab igava lennu põnevaks seikluseks, tänu Stunt 360° pöördele (sest just sellest me räägime) sooritate akrobaatikat ja köite seega vaatlejate tähelepanu.

Lisaks on SYMA Z5-l võimsad LED-id, mis mitte ainult ei näe efektsed välja, vaid võimaldavad ka pimedas drooniga lennata.

Sellel on 2,4 GHz saatja, tänu millele reageerib käskudele kiiremini ja on häirete suhtes vastupidavam. Veelgi enam, 2,4 GHz sagedus võimaldab ilma häireteta lennata mitme mudeliga korraga.

Tehnilised parameetrid:

360 pööre: jah

LED-tuled: jah

6-teljeline stabiliseerimissüsteem (güroskoop)

Saatja: 2,4 GHz

Lennuaeg: u. 10 min.

Vahemaa: 30m

Lennukõrgus: 10 m

Laadimisaeg: ca. 80 minutit

Drooni kaal: 72g

Drooni toiteallikas: 3,7 V 500 mAh aku (kaasas)

Kontrolleri toide: 4x AA 1,5 V patareid (ei kuulu komplekti)

õhutemperatuur, milles drooni saab kasutada: 0 - 40 kraadi

Komplekti sisu:

Droon

kontroller

4x varu propellerid

2x propelleri kaitsed

USB-kaabel

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva