Lendav LED droon diskopall

13,17 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

LENDAV DISKOPALL

LENDAB AUTOMAATSELT – palli sees on mehhanism, väljas 4 propellerit ja allosas väike lüliti, mis paneb need liikuma ja tänu sellele saab mänguasi ise õhku tõusta; tiivad on painduvad, kuid samas piisavalt vastupidavad, et mänguasja kergesti õhku tõsta.

KIIRGAB MITMEVÄRVILIST VALGUST – esimesest sekundist ja kogu lennu vältel kiirgab pall ilusat, eredat ja mitmevärvilist LED-valgust, mis näeb eriti efektne välja siis, kui see vilksatab õhtul või pimedas ruumis.

INFRAPUNANDURITEHNOLOOGIA – seade on varustatud infrapunatehnoloogiaga, nii et saate seda juhtida oma käega; droon tunnetab enda all olevaid objekte ja reguleerib pöörete arvu sekundis, mis muudab lennukõrgust.

SISSEEHITATUD AKU – lendavat sõidukit saab laadida kaasasoleva USB toitekaabli abil, ühendades selle näiteks arvuti või sülearvutiga.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: plastik + nailon

toiteallikas: USB-kaabel

Tööaeg: 7-8 minutit

laadimisaeg: 20-30 minutit

aku: 3,7 V 75 mAh

mõõdud (laius/kõrgus): 14/10,5 cm

komplekti kaal: 35g

KAASAS

lendav diskopall

USB toitekaabel

Lendav diskopall on fantastiline minihelikopterit või drooni meenutav vidin. Toode on küll väikese suurusega, kuid pakub palju rõõmu ja vapustavaid muljeid ning palju nalja.

HOIDKE TUBADES OHUTUT KAUGUST

Seinad, lagi, lill potis, koer, õde – olenemata sellest, mis või kes on läheduses – pidage meeles, et hoidke ohutut distantsi.

Kokkupõrge võib olla valus ja ohtlik. 

Kogus