Roomikekskavaator 1:20 puldiga kollane ja hall

43,67 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Roomikekskavaator 1:20 Kaugjuhitav kollane ja hall

Roomikekskavaator on dünaamiline ja funktsionaalne mänguasi, mis pakub lastele mitu tundi põnevat lõbu. Tänu kaugjuhtimispuldile, millega saame sõidukit juhtida, on lastel täielik kontroll masina iga liigutuse üle, mis annab neile tõelise ekskavaatori autentse juhtimise tunde.

Mänguasi oli hoolikalt disainitud, mistõttu nägi see välja väga realistlik. Valmistatud vastupidavast plastikust, tagab see turvalise ja tugeva konstruktsiooni, mis talub intensiivset mängimist. Kummist rattad võimaldavad sellel sujuvalt liikuda erinevatel pindadel, sealhulgas õues, murul ja kõnniteedel, muutes selle ideaalseks mängukaaslaseks õues.

Mänguasi on varustatud paljude huvitavate funktsioonidega. Kaugjuhtimispult võimaldab ekskavaatoris tuled põlema panna, mis lisab mängides realistlikkust, eriti hämaramas ruumis. Heli, mida saab ka sisse lülitada, muudab mängu dünaamilisemaks ja realistlikumaks. Lastele meeldib mängida ekskavaatorioperaatori rolli ja täita oma ehitusülesandeid.

Sõidukil on liigutatavad elemendid, mis võimaldavad täielikult kasutada selliseid funktsioone nagu kaevamine, materjali liigutamine või ümber oma telje pöörlemine. Need interaktiivsed funktsioonid võimaldavad teil lõbutsedes arendada oma kujutlusvõimet ja loovust.

Selle mänguasja üheks eeliseks on akutoide, mis võimaldab korduvat kasutamist pärast ühte laadimist, mis on ökonoomne ja keskkonnasõbralik. Komplektis on akukaabel ja kruvikeeraja, mis teeb laadimise lihtsaks ja mugavaks.

Sõiduki mõõtmed (31cm x 14cm x 10cm) ja kaugjuhtimispult (13cm x 8cm x 3cm) sobivad igas vanuses lastele.

See sõiduk on ideaalne kingitus lastele, kes on lummatud raskest ehitustehnikast. See interaktiivne mänguasi, mis pakub autentset kogemust ja loomingulist mängu, arendab käelisi oskusi ja kujutlusvõimet, pakkudes samas palju rõõmu ja lõbu igal ehitusseansil.

Komponendid:

- ekskavaator

- pult

- aku

- aku kaabel

- kruvikeeraja

- juhend

Tootel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mänguasi on mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!