• Uus

Kahepoolsed akrüülvildikad, 24 tk

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

24 kahepoolse markeri komplekt keraamikale, klaasile ja riietele

Esitleme erakordset 24 kahepoolsest markerist koosnevat komplekti – värviline loovuse palett teie käeulatuses! Pliiatsid on ümbritsetud praktilise plastikust korraldajaga, tagades korra ja lihtsa hoiustamise, alati valmis kunstiliseks plahvatuseks.

Nendel hämmastavatel joonistustööriistadel on kahepoolsed otsad, mis pakuvad loomingulist vabadust. Ühelt poolt leiate peened pliiatsid täpsete kontuuride ja detailide jaoks, teiselt poolt - paksemad, mis sobivad ideaalselt alade värvimiseks ja täitmiseks.

Mis teeb need pliiatsid ainulaadseks? Nende mitmekülgsus! Saate neid kasutada mitte ainult paberile kirjutamiseks, vaid ka klaasile, riietele või keraamikale loomiseks. Väljendage oma loovust erinevatel pindadel, luues ainulaadseid kujundusi, isikupäraseid riideid või originaalseid keraamilisi kaunistusi.

Komplekt sobib suurepäraselt nii professionaalsetele kunstnikele kui ka lastele ja harrastajatele. Igast loomingust saab kunstiteos! Avastage kahepoolse pliiatsikomplekti võimalused – mitte ainult kirjutusvahendid, vaid ka inspiratsiooniallikas ja lõputu loomisrõõm!

Pakendi suurus:

Mõõdud 29 cm x 17 cm x 1 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva