Vahtplastiliini komplekt 48 tk

13,17 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

48 KOTTI 12 VÄRVI VAHTPLASTILIINI – komplekti kuulub 48 kotti 12 värvitoonis. Värvid on erksad ja ilusad, nii et need soodustavad lõbusat ja loomingulist loomist. Need näevad ka lõpetatuna suurepärased välja. Eeliseks on ka värvide kombinatsioon, kui soovime värvi heledamaks või tumedamaks muuta või luua värvi, mida komplektis pole lihtsalt kombineerida värve omavahel, peale hetkelist massi sõtkumist värvid ühinevad ja tekivad uus varjund.

IDEE KINGITUSEKS - see on tore kingitus lastele. Tänu oma omadustele võimaldab see luua erinevaid ehitisi ja kujundeid. Arendab uskumatult kujutlusvõimet ja parandab käelisi oskusi. See on ideaalne idee mängimiseks kodus, koolis ja lasteaias.

MITMESUGUSED OMADUSED – sellisel võluvahul on mitmekülgsed omadused. Piankoline'i saab kasutada mitmel viisil: looge, rebige, põrgatage, venitage, tulistage, kujundage, koguge väljatrükke või sobitage .

KAASAS TARVIKUD - lisaks on komplektis spaatlid lõikamiseks ja modelleerimiseks. Tänu neile saate antud elemendi täiuslikult lõigata või vormida.

värvide arv: 12 tk

lisaelemendid: jah

vahuga kottide arv: 48 tk

koti mõõdud: 7 x 4,5 x 2,5 cm

1 koti kaal: 10 g

pakendi mõõdud: 28 x 25 x 5 cm

KAASA:

48 vahtplastiliini

3 modelleerimispulka

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!