Kahepoolsed markerid 204 tk + alus

45,70 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Too oma ellu värvi!

Kahepoolsed intensiivsete värvidega markerid stimuleerivad kindlasti teie loovust ja julgustavad teid looma uusi kauneid töid.

Tervelt 204 markerit, mis on suurepärane valik, olenemata sellest, kas olete arhitekt, graafiline disainer, kogenud illustraator või joonestaja, kes alles alustab oma kunstilist seiklust. Markerid on suurepärane pakkumine kõigile – nendega saab joonistada, kirjutada, illustreerida, visandada, varjutada, kujundada, värvida jne.

Igal markeril on kaks otsa, lai – ideaalne suuremate alade katmiseks ja õhuke – detailide peenhäälestamiseks peenikeste ja täpsemate joonte loomiseks. Õigesti valitud otsik tagab üksikasjaliku joonise või selle parema katvuse.

Alkoholipõhine tint annab suurepärase varjundi – lisaks segunevad värvid kergesti üksteisega, mis võimaldab värvide kiiret segamist. Samuti tungib alkoholivärv kiiresti paberisse, mistõttu see ei määrdu värvimisel ning pärast kuivamist muutub püsivaks.

Viltpliiatsidega värvimine või joonistamine on suurepärane meelelahutus mitte ainult lastele, vaid ka täiskasvanutele. See treenib suurepäraselt käelisi oskusi ja võimaldab samal ajal stressist vabaneda ja probleemid unustada.

Komplekti kuulub plastikust alus, mis on värvimisel kindlasti mugav lisavarustus. Kõik markerid on alati käepärast, korralikult sobivatesse lahtritesse paigutatud. Lisaks sobib ümbris, millesse markerid on pakitud, suurepäraselt kogu komplekti kaasa võtmiseks.

Komplekt sobib suurepäraselt kingituseks igale loomingulisele inimesele, olenemata vanusest! Samuti hoiab see teid pikkadeks tundideks hõivatud ning avaldab positiivset mõju ka teie kujutlusvõimele ja loovusele. See võimaldab teil arendada ka käelisi ja kunstilisi oskusi. Kes teab, võib-olla on sinus tõeline kunstnik!

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva