ART&FUN Teemanttikandiga maalimise mosaiik 5D

20,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Brändi WOOPIE teemanttikandid mosaiikmaal 5D on suurepärane komplekt, mis võimaldab igal lapsel iseseisvalt kujundada oma unistuste teemantkaunistus. Teemanttikandid on lõbus mäng, mis põhineb pildilt valmis mustri täitmisel väikeste teemantidega. Teemante on erinevat värvi ja asetame need komplekti kuuluvate lahtritega anumasse ning spetsiaalse aplikaatori abil kanname need konkreetsele tikandikohale. See mänguasi mõjutab suurepäraselt loovust ja kujutlusvõimet, treenib ja õpetab kannatlikkust, täpsust ja täpsust.

Omadused:

- mänguasi alates 3 aastast

- pakub palju tunde tegevust

- peale piltide järjestamist saad neid kasutada toakaunistustena

- pakend on korraldaja

Komplekt sisaldab:

- 1000 teemanti 7 värvitoonis, sorteeritud eraldi kottidesse

- 12 kleebist suurusega 6 - 7 cm, millele on trükitud muster. Mustrid on kaetud spetsiaalse kleepuva kihiga, mis võimaldab liimida teemante

- 2 suurt riidepuud mõõtudega 19,5 - 17,5 cm, samuti kleepuva kihiga

- 2 iminappadega konksu

- 2 rannaaluseid

- 1 aplikaator teemantide mustrile kandmiseks

- 1 karp 8 lahtriga

- 1 vaha

Juhend:

- valmistage jaam ette ja pakkige komplekt lahti.

- valage kristallid anumasse, igas kambris eraldi värv.

- valige kleebis või riidepuu, millele soovite kleepida (kui see on kleebis, lõigake see lehelt välja, jälgides, et mustri servi ei kahjustaks)

- oluline - siis on kõige parem eraldada üksikud kleebised. Lehel on iga kleebis juba mööda kontuure "lõigatud". Kleebistel on liim ja kui kogu lehelt kaitsekile eemaldada, võib selguda, et enne kui hakkame viimase mustriga mängima, võib liim ära kuivada või jääb kogemata selle mudeli külge teemant. Seetõttu eraldage valitud muster muust ja eemaldage kaitsekile ainult sellelt killult, mille soovite teemantidega täita

- võtke aplikaator ja kastke see vaha sisse

- liimige kristall vahaliimiga kaetud aplikaatori otsa ja kandke see valitud mustrile (püüdes sobitada teemantide värve mustriga)

- pärast mängimist kleepige teemantkleebis ükskõik millisele enda valitud objektile. Kui olete valinud suure mustri, saate selle riputada näiteks klaasile, kasutades selleks küljes olevaid iminappasid, või asetada lauale, sisestades aluspinna moodustamiseks väljalõikesse padjandi.

Mänguasi arendab:

- loovus

- kujutlused

- õpetab kannatlikkust

- arendab täpsust ja täpsust

- arendab lapse peenmotoorikat

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.