Survetundlik joonistustahvel XL 10", must

16,22 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

TOIMIMISREŽIIM - XL suuruses tahvelarvuti ekraan ekraani diagonaaliga 10 ”, see loob pildi tänu survejõule. Iga puudutus (see ei pea olema puutepliiats – ekraan reageerib isegi küünele!) põhjustab ekraanile pildi/teksti ilmumise – selle, mida te sellel loote. Ülemises osas asub käepide, mis võimaldab teil pliiatsit mugavalt hoida, kartmata selle kaotamist.

OHUTU – tahvelarvuti on tolmuvaba ja silmadele kahjutu! See ei eralda kiirgust ja on täiesti ohutu kasutada. See on kerge ja üliõhuke – saame selle lihtsalt seljakotti, rahakotti või portfelli peita.

EKRAANILUKU FUNKTSIOON – selle all on liugur, mis võimaldab teil ekraanil oleva sisu turvaliseks muuta. See kaitseb olulisi märkmeid, nt. koolist või töölt, kogemata kustutamise eest . Tahvelarvutil on ka auk, mis võimaldab nööre kinnitada.

KESKKONNAKAITSE – tahvelarvuti kasutamine annab olulise panuse ka keskkonnakaitsesse. Te ei pea kogu aeg kirjutamis-/joonistamistarvikuid ostma – piisab, kui kasutada tahvelarvutit. Töötate kontoris, kas olete üliõpilane? Asenda traditsioonilised märkmed tahvelarvutiga! Kas teie lapsele meeldib joonistada? Las ta mängib mitte millegiga! Toodet saab kasutada mitu korda.

SPETSIFIKATSIOON

vanus: 3+

toiteallikas: CR 2025 patarei (kaasas)

ekraani suurus: 10"

tahvelarvuti mõõdud (pikkus / laius / kõrgus): 17,2 / 0,6 / 25cm

pliiatsi pikkus: 12,5 cm

komplekti kaal: 128 g

kaal koos pakendiga: 165g

KAASAS

tahvelarvuti

pliiats

Kogus