Joonistustahvel visanditahvel

13,17 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tahvel visandamiseks

SILMAKAITSE FUNKTSIOON – valgusplaat filtreerib kahjulikud kiired kaitstes silmi ebasoodsa valgustuse eest. Ühtlane valgus võimaldab meil kasutada tahvlit mitu tundi ilma nägemist väsitamata. Kuidas see töötab? Piisab, kui panete tahvlile joonise, mida soovite joonistada, seejärel asetage tühi paberileht, lülitage sisse vastav taustvalgus ja joonistage pilt uuesti.

3 HELEDUSREŽIIMI - tahvlil on 3 valgustusrežiimi, muutmine toimub puutenupu abil. Taustvalgustuse väljalülitamiseks hoidke lihtsalt nuppu all. 3 tüüpi valgustust võimaldavad iga lehe paksuse korralikult valgustada, nii et all olev pilt on loetav ja seda saab uuesti joonistada.

USB POWER – USB-toiteplokk on suureks abiks! Saame selle ühendada arvuti, sülearvuti, toitepanga või pistikuga. Plaat kasutab vähe elektrit, nii et saate selle õue kaasa võtta ja kasutada elektripangaga.

ULTRA THIN DESIGN – tootel on üliõhuke põhi, paksus vaid 4mm. Tahvel on kerge, samas stiilne ja praktiline. See mahub kergesti kotti ja selle transportimine on probleemideta. Tabel on A4 lehtede suuruses. Valmistatud akrüülist, mis on tavalisest klaasist vastupidavam. Toodet saavad kasutada inimesed, kes joonistavad hobi korras, aga ka arhitektuuristuudiotes, disaini- ja mõõdistusstuudiotes, aga ka tätoveerimisstuudiotes.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: akrüül

Võimsus: 1,8W

silmade kaitsefunktsioon: jah

maksimaalne suurus: A4

mõõtmed (pikkus / laius / paksus) 33,5 / 23,5 / 0,4 cm

kaabli pikkus: 150 cm

komplekti kaal: 0,41 kg

kaal koos pakendiga: 0,43 kg

KAASAS

üliõhuke joonestuslaud

USB toitejuhe

Joonistuslaud on valmistatud akrüülist, see on vastupidavam ja vastupidavam kui tavaline klaas.

Plaadi ühtlane valgustus filtreerib välja kahjulikud kiired, kaitstes silmi ebasoodsa valgustuse eest. Saame plaati kasutada mitu tundi ilma silmade väsitamiseta. Kogu tahvel on põhjalikult valgustatud – joonise kopeerimine on lihtne, mis teeb sellega töötamise suurepäraseks!

Plaadi toiteallikaks on USB kaabel – saame selle ühendada arvuti, sülearvuti, toitepanga või vooluvõrgu pistikuga. See kasutab vähe elektrit, nii et saate selle õue kaasa võtta ja kasutada elektripangaga. See on kerge, nii et selle transportimine pole probleem, mahub lihtsalt kotti.

KUIDAS SEE TÖÖTAB?

Piisab, kui panete tahvlile joonise, mida soovite joonistada, seejärel asetage tühi paberileht, lülitage sisse vastav taustvalgus ja joonistage pilt uuesti.

TÄIUSLIK:

joonistamine

graafika ja mustrite ümberjoonistamine

projektide kopeerimine

kollaažid

tätoveeringu disain

röntgenipiltide vaatamine.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva