Näovärvid pliiatsid

13,17 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

12 VÄRVI PLIIATSEID NÄOMAALMISEKS

12 VÄRVI - komplekti kuulub 12 värvipliiatsit 12 intensiivses toonis. Värvide hulk garanteerib praktilise kasutuse ja annab lugematul hulgal võimalusi oma originaalsete ja huvitavate maalide tegemiseks.

LIHTNE KASUTADA/EEMALDADA - spetsiaalselt välja töötatud valem muudab pliiatsid pehmeks, lihtsaks ja mugavaks kasutada, mis mõjutab kasutusmugavust. Need on asetatud plastümbristesse, tänu millele on neid lihtne peale kanda ja hajutada ning pealekandmine ise ei määri käsi; käsitsi liugur muudab uue värviosa esiletoomise lihtsaks.

LIHTNE PESTA - toode on kergesti pestav, mis on kahtlemata selle eelis ja hõlbustab tööd või mängimist, muutes selle probleemivabaks ning suurendab ka rahulolu selle kasutamisel. Värvi saab kergesti eemaldada niiske lapi või vee ja pehme seebiga.

MITTEKAHJULIK – värvipliiatsid on valmistatud mittetoksilistest materjalidest, need on lapse nahale ohutud.

SPETSIFIKATSIOON

vanus: üle 3 aasta vana

säilivusaeg: 5 aastat alates pakendil märgitud valmistamise kuupäevast

korpuse mõõdud: 15,8 x 11 cm

ühe värvipliiatsi mõõdud: 9,5 x 1,2 cm

Toode on kergesti pestav, mis on kahtlemata selle eelis ja hõlbustab tööd või mängimist, muutes selle probleemivabaks. Värvi saab kergesti eemaldada niiske lapi või vee ja pehme seebiga. Värvipliiatsid on valmistatud mittetoksilistest materjalidest, need on lapse nahale ohutud. Need sobivad suurepäraselt kasutamiseks kodus, lasteaias, koolis või õues, samuti sobivad ideaalselt lastehaigla palatitesse ning hooldus- ja hariduskeskustesse. Toode on mõeldud erinevat tüüpi mängudeks, maski- ja karnevaliballideks, festivalideks, sünnipäevadeks või spordiüritusteks. Tänu väikesele suurusele ja käepärasele ümbrisele saab värvipliiatsid hõlpsasti hoiustada ja hõlpsasti kõikjale kaasa võtta. Soovitatav igas vanuses tüdrukutele ja poistele. Hooldajad ja animaatorid hindavad kindlasti värvipliiatsite omadusi.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva