• Uus

XXL pliiatsite komplekt karbis 74 tk + värviraamat mustritega

29,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Joonistuskomplekt, värvipliiatsid karbis, 74 tk. XXL

Joonistuskomplekt on täielik tööriist kunstihuvilistele. Pakendatud kompaktsesse karpi, mida on lihtne magnetiga sulgeda, tagades mugava ladustamise ja transpordi.

Komplektis on koguni 72 värvipliiatsit, mis annab juurdepääsu laiale värvivalikule, sealhulgas nii pastelsetes, õrnades toonides kui ka ekspressiivsetes intensiivsetes värvitoonides.

Värvipliiatsid pakuvad erinevaid toone, mis võimaldab luua ülimalt eriilmelisi kunstiteoseid. Saate katsetada nii pastelsete toonide kui ka selgete mahlaste värvidega.

Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagab sujuva ja täpse joonise. Need on purunemiskindlad ja kergesti teritatavad, tagades vastupidavuse ja tõhususe.

Komplektis on spetsiaalne kustutuskumm vigade parandamiseks ja eemaldamiseks, mis on joonistamisel ülimalt kasulik. Kaasasolev teritaja võimaldab värvipliiatseid täpselt ja lihtsalt teritada, nii et sul on joonistustööriist alati käepärast.

Komplekti kuulub raamat 30 erineva mustriga enda ideede järgi värvimiseks, mis on suurepärane inspiratsiooniallikas kunstnikele.

Igal värvipliiatsil on komplektis oma koht, mis aitab asju korras hoida ja hoiab ära nende kadumise või kahjustamise.

See komplekt on suurepärane tööriist erineva joonistamiskogemusega inimestele. See pakub rikkalikku värvivalikut, täpseid joonistustööriistu ja inspireerivaid mustreid, mis aitavad teil luua kauneid kunstiteoseid. Selle kompaktne disain muudab selle ladustamise ja transportimise lihtsaks, nii et saate luua kunsti kõikjal, kus soovite.

Määra sisu:

- 72 värvilist pliiatsit

- teritaja

- kumm

- mustritega raamat

- originaalpakend

Pakendi suurus:

28cm x 21cm x 5,5cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mänguasi on mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva