RC PULDIGA KRAANA12CH 2,4GHZ 1:14

91,45 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Esitleme sensatsioonilist toodet kõigile ehitusmänguasjade fännidele. Kraana on suurepärane kingiidee igale poisile – oleme kindlad, et see jätab hämmastavaid muljeid. Muljetavaldava kõrgusega hiiglaslikul kraanal on liikuvad osad, lisaks juhitakse seda kaugjuhtimispuldiga. See mänguasi pakub poistele – nii väikestele kui suurtele – tunde ebatavalisele fantastilisele lõbutsemisele.

Kraana on tulevaste inseneride ja ehitajate jaoks asendamatu lõbus element. Kaugjuhtimise võimalus arendab lapses varustuse juhtimisel olulisi oskusi, nagu käelised oskused, väledus, keskendumisvõime ja loogilise mõtlemise kiirus. Usume, et tegemist on suurepärase mänguasjaga, mis võimaldab huvitavat mängida mitmele inimesele korraga.

Miks peaksite valima just selle kraana? Seda eristab suur suurus - kraana kõrgus ulatub 123 cm-ni. Mänguasjal on seda tüüpi elementidele iseloomulikud värvid - kollaste ja mustade detailide kombinatsioon ning selle valmistamisel võeti arvesse kõige väiksemaid detaile, mis peegeldavad ehitusplatsidel kasutatava masina tegelikku välimust. Sellel on valgus- ja heliefektid! Mängukraana valmistati kõrgeima kvaliteediga sertifitseeritud materjalidest, mis tagavad mänguasja tugevuse ja pika eluea.

Komplekt sisaldab:

- 2,4 GHz kaugjuhtimispult (2x AA 1,5 V - ei kuulu komplekti)

- Ni-Cd 400mAh 7,2V aku,

- USB-kaabel aku laadimiseks,

- kraana kokkupanekuks vajalikud komponendid,

- kasutusjuhend.

Kraanal on toekas alus, mis koosneb neljast harust, kabiinist inseneri jaoks ning 360 kraadi pöörlevast liigutatavast varrest, mille abil saab laps ehitusplatsil vajalikku koormat tõsta, liigutada ja langetada. Komplekti kuuluv kaugjuhtimispult võimaldab täita tõelise kraanaoperaatori rolli ning tõhusalt tõsta ja langetada koormaid ning pöörata paremale ja vasakule.

CE-sertifikaadiga mänguasi on pakendatud esteetiliselt meeldivasse karpi, mistõttu on see ideaalne kingitus igale ehituse vastu kirglikule poisile. Mänguasi on mõeldud üle 8-aastastele lastele.

Materjal: plastik

Kraana kõrgus peale voltimist 123cm.

Pakendi mõõdud 77cm x 24cm x 19cm .

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva