Ehitussõiduk Kraana 95 cm Kollane

30,45 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Ehitussõiduk Kraana 95 cm Kollane

Avastage meie muljetavaldav alumiiniumelementidega plastikkraana, mis pakub lastele unustamatuid lõbu- ja avastamishetki! Kraanal on muljetavaldavad mõõtmed: kõrgus 95 cm, pikkus 65 cm ja laius 23 cm, mis teeb sellest muljetavaldava mudeli ehitusplatsil.

Selle kraana üks huvitavamaid omadusi on see, et trossi saab langetada 90 cm pikkuseni, mis võimaldab erinevate komponentide dünaamilist tõstmist ja langetamist, luues taas realistlikke ehitusstseene. Kollaste, hallide ja mustade elementidega kraana realistlik välimus koos viimistletud detailidega muudavad selle realistlikuks.

Komplektis ei ole mitte ainult kraanat ennast, vaid ka arvukalt ehitusplatsil mängimiseks vajalikke tarvikuid, nagu 2 ehitusfiguuri, torbikud, käru ning erinevad hoiatussildid ja loomingulised kleebised, mis lisavad realistlikkust ja julgustavad loomingulist mängu.

Komplekt on hoolikalt koostatud, pöörates tähelepanu detailidele, tagades vastupidavuse ja naudingu. See on ideaalne kingitus väikestele ehitushuvilistele, kes arendavad nende kujutlusvõimet, käelisi oskusi ja koostöövõimet. Pakendi mõõtmed on 20 cm x 16 cm x 50 cm, mistõttu on see mugav ja valmis tundidepikkuseks põnevaks mänguks ehitusplatsil.

Kraana mõõtmed:

95 cm x 65 cm x 23 cm

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva