Rahakassa seif politseiauto

20,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

ÕPETAB SÄÄSTMIST – Politsei rahakassa on väga atraktiivne alternatiiv traditsioonilisele hoiupõrsale. Tema huvitav vorm ja paljud huvitavad efektid köidavad laste tähelepanu ja julgustavad neid säästud kõrvale panema, mis tulevikus tasub end ära. Kuigi see rahatähtede ja müntide seif näeb välja nagu politseiauto, ei näe see välja nagu tavaline mänguasi kõige pisematele, seega sobib see suurepäraselt ka teismelise tuppa või pere säästukeskuseks.

MÜNTIDE JA PABERRAHA JAOKS – politseiauto hoiupõrsas saab hoida nii münte (katuses spetsiaalne auk müntide jaoks) kui ka terveid rahatähti, mille ta katuseosale lähenedes automaatselt sisse tõmbab. Politsei hoiupõrsas on suur panipaik, nii et see mahutab hõlpsasti suure hulga sularaha.

SÕRMEJÄLJE SIMULATSIOON – ainuüksi selle rahatähe- ja mündiseifi välimus ei viita sellele, et tegemist on hoiupõrsaga, kuhu saab hoida sääste (seega on need kõrvaliste eest kaitstud). Lisaks on politsei hoiupõrsas ka nööpnõela näol avanemiskaitse, samuti sõrmejäljelugeja imitatsioon.

VALGUSEFFEKTID – raha hoiupõrsasse paigutamine loob väga atraktiivseid valgusefekte. Rõõmsalt vilkuvad politseiauto hoiupõrsa tuled julgustavad isegi rohkem säästma.

SPETSIFIKATSIOON:

hoiupõrsas: jah

arved ja mündid: jah

pin: jah

sõrmejälg: jah

vilkuvad tuled: jah

suur panipaik: jah

mõõdud: 15/28/13cm

kaal: 0,66 kg

MUUDA PIN-koodi

Kui unustate PIN-koodi, saate seda hõlpsalt muuta.

1. Võtke lihtsalt patareid välja ja pange need 20 minuti pärast sisse.

2. Seejärel avage see PIN-koodiga "0000".

3. Seejärel saate PIN-koodi uuesti sisestada.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.