• Uus

Juhtmevaba bluetooth kõlariga mikrofon, roosa

12,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tunne end lavastaarina ja veeda mõnusalt aega! Multifunktsionaalne karaokemikrofon pakub suurepärast meelelahutust lastele ja täiskasvanutele. Ja ehk äratab see ka huvi laulmise vastu, saab inspiratsiooniks ja mõjutab edasist laste tulevikku ja muusikukarjääri kulgu.

MULTIFUNKTSIONAALNE – valjuhääldiga mikrofon, võimaldab kuulata ja salvestada lugusid; ühendub välisseadmetega (nt telefon, tahvelarvuti, ANDROID või IOS operatsioonisüsteemiga SMART TV) Bluetooth 4.0 või komplekti kuuluva kaabli kaudu. Pärast sidumist esitatakse heli mikrofoni kõlarite kaudu. Seadmes tuleb sisse lülitada muusika, karaokerakendus või YouTube video, siis kuulete kõlaritest muusikat ja seotud seade kuvab teksti. Mikrofon sobib suurepäraselt ka intervjuude, raadio netisaadete, voogesituse ja paljude muude olukordade salvestamiseks.

HÄÄLEMODULATSIOON – laulmise ajal võimaldab mikrofon reguleerida helitugevust, taustamuusikat, bassi, kõrgeid helisid. Tänu mürasummutamisele kõlab hääl selgelt ning häälevahetus annab lauljale enesekindlust ja üllatab iga kuulajat. Mikrofon võimaldab teil rakendada ka kajaefekti, mis annab teile klubis mängiva DJ efekti.

KAASASASASASATAV – kerge, väike ja käepärane, nii et võid selle endaga kõikjale kaasa võtta – sõpradega peole või õue. Mikrofon käivitab palju pidusid! See on ka suurepärane idee lastele lõbutsemiseks. Seadmetega ühenduse loomiseks pole vaja ühtegi rakendust installida.

ATRAKTIIVNE VÄLIMUS – läikiv, metallikvärv on alati väga populaarne. Muljetavaldavat disaini täiendab kõlarite õrn taustvalgus, mis sisselülitamisel siniselt helendavad. Mikrofonide valikus on koguni 4 värvilist versiooni – must, hõbedane, heleroosa ja roosa. See on suurepärane kingiidee, olenemata vanusest.

SPETSIFIKATSIOON

värvus: roosa kuld

tööaeg 6-8 tundi

sagedusriba: - 100 Hz - 10 kHz

sisseehitatud aku: - 1200 mAh liitiumioon

toiteallikas: USB-kaabel (laadimispinge 5V)

heliparameetrite reguleerimine: bass, sopran, kaja

telefoni ühenduvus - Android / IOS

sisend: AUX - jah

SD-kaardi pesa - jah

Bluetoothi ​​versioon - 4.0

käepideme pikkus: 10,5

mikrofoni enda läbimõõt: 6,5 cm

mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 7,5/7,5/23cm

kaal: 263 g

KAASAS

mikrofon

USB-miniUSB kaabel

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva