Mänguköök - mängupood

304,99 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Mängupood, kiosk ja suupistelett, turulett, köök või kohvik? See suur eemaldatava kattega moodne müügilett on tõeline multitalent, mis võib hetkega oma funktsiooni muuta. Paindlikud moodulid avavad lugematul hulgal mängu võimalusi ja neid saab paigutada kõikjale, et sobituda igasse ruumi ja iga mänguideega. Kaasas lisatarvikud ja skaneerimisala, sh ekraan ja kassalett, kaks hinnasiltidega müügikorvi, eripakkumiste tahvel, kraan, kohvimasin, kraanikauss/sularaha, grillimisala/pliidiplaat/kassa ja ahi/külmik täidab kõik soovid! Varikatuse kate võib erineda.

Selles mängupoes on palju ruumi mitmele lapsele korraga! Igapäevasituatsioone imiteerides on mänguline õppimine siin esikohal, kuna müüja ja kliendi rollid või kokandus treenib head sotsiaalset suhtlust. Pärast mänguaega saab üksikud elemendid ruumi säästmiseks kokku lükata. See on tõeline rollimänguklassika moodsa, lihtsa ja põhjamaise disainiga!

See on trendikas disainis tõeline must-have, mis on suurepärane täiendus teie rollimängusortimenti. "Värskete" toidukaupade sarja mängukomplektid on ideaalsed täiendused sellele mängupoele, kus on palju ruumi kõigi erinevate tarvikute hoidmiseks.

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
106 x 40 x 106 cm, tööpinna kõrgus ca 60 cm
Vanus
3+