Arsti ja hambaarsti kohver 2in1

45,74 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Hambaaukudel pole võimalustki! Mängusüstal, puur, hambahari, eemaldatavad hammaste komplekt, hambapasta ja tangid tagavad, et puidust hambaarstikomplektist ei puuduks midagi. Kaks halli hammast õpetavad lastele, kui oluline on suuhügieen! Koos termomeetri, lõikelaua, salvi, pintsettide ja tahvelarvutitega sobib see komplekt suurepäraselt ka mänguarsti komplektina. Stabiilne ümbris ja kõik meditsiinilised instrumendid jätavad mulje rohke looduslikult töödeldud puidu ja lapsesõbraliku disainiga.

Ideaalne rollimängudeks ja laste ettevalmistamiseks esimeseks hambaarsti või arsti külastuseks, sest selles mängukomplektis on kõike, mida vajate aktiivseks rollimänguks patsientidega tegelemiseks! Arsti rolli libisemine ja patsientide eest hoolitsemine äratab loovuse, tugevdades samas lastes enesekindlust. Kõik tarvikud mahuvad avarasse puitkohvri sisse. Selle mängukomplektiga saab avada koduse hambaarsti või arsti praksise!

Paljude looduslikult töödeldud puiduga hambaarstikomplekt täidab kõik soovid ja on teie rollimängude valikus kohustuslik.

Kogus
Tarneaeg 5-15 tööpäeva