Tööriistakohver Miniwob

40,66 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tähelepanu kõik töö tegijad! Selle klassikalistes töötoavärvides puidust tööriistakastiga saavad lapsed rollimängus meistriteks ja meistrimeesteks. Realistlikud tarvikud ja tööriistad, nagu loodiga tislerinurk või käepärane elektriline mängutrell, mille otsad on magneti abil välja lülitatavad, soodustavad mängulusti ja motivatsiooni uuteks ehitusprojektideks! Tööriistakasti sees olevad painduvad elastsed ribad hoiavad tööriistu liikvel olles oma asendis. Mänguasja nähtav puitmaterjal sobib hästi töötoa välimusega ning usinate "miniwobide" pealetükkimatud illustratsioonid inspireerivad laste kujutlusvõimet.

Lisatarvikute ja tööriistade hulgas on 1 haamer, 1 kruvivõti, 1 kruvikeeraja, 1 paar tange, 1 vesiloodi, 11 kruvi, 11 mutrit, 1 aku elektriline kruvikeeraja, 3 otsikut, 4 suurt perforatsiooni, 4 keskmise suurusega perforatsiooni, 4 väikesed perforatsioonid. Klambrisulgurid võimaldavad kõike turvaliselt hoiustada ning puidust käepide võimaldab tööriistakasti järgmiseks tööks valmis olla. Tänu intensiivsele, kuid märkamatule värvilahendusele sobib see hästi töötoa teemaga.

See kõikehõlmav tööriistakast kuulub mänguriistade sarja "Miniwob" ja jätab mulje oma hästi nähtava puitmaterjali, kvaliteetse trükise ja lapsesõbraliku disainiga. See on ideaalne täiendus teistele Miniwob tootegrupi toodetele ja ühildub Nordic sarja toodetega. See on teie rollimängude valiku jaoks hädavajalik.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
33 x 27 x 6,5 cm
Vanus
3+