• Uus

Jooksuratas Marco, roheline

64,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Marco tasakaaluratas roheline

Tasakaaluratas on viimaste aastate pidev hitt, sellega näidatakse lastele, et füüsiline tegevus on väga lõbus. Kas soovite teada, mis teeb selle ratta silmapaistvaks? Klassikaline disain muudab ratta väga kergeks, muutes manööverdamise väga lihtsaks ja ohutuks. Lisaks võib see kasvada koos teie lapsega! Sadula ja juhtraua kõrguse reguleerimine võimaldab teil seda aja jooksul kohandada vastavalt teie lapse praegusele pikkusele. Tähelepanu tasub pöörata ka pöörlevale roolile, tänu millele laps kergesti suunda vahetab.

Esimese lastejalgratta valimise oluline element on materjal, millest see tehti. Esitletud tasakaaluliikur on toodetud kasutades sertifitseeritud materjale, mis on ohutud beebidele ja keskkonnale, mis tagab kõrge kvaliteedi ja kasutusohutuse. Ratas on paigaldatud pehmetele EVA ratastele, millel on turvise sarnased sooned, muutes sõidu meeldivaks ja lihtsamaks. Seadme sellise lihtsa disaini eeliseks on asjaolu, et ükski element ei sega lapse tähelepanu, võimaldades tal keskenduda teele.

Esimestel eluaastatel tasakaalurattaga sõitmine mõjub lapse arengule väga positiivselt. See parandab vormi ja vastupidavust, õpetab põllul orienteeruma ning distantsi ja kiiruse hindamist ning mõjutab ka iseseisvust. Laste tasakaaluratas MARCO on ideaalne valik lastele, kes alles hakkavad sõitma õppima – sellel mängides areneb lapse motoorne koordinatsioon ja tasakaalutunne, mistõttu on tal lihtsam valmistuda üleminekuks traditsioonilisele, klassikalisele rattale. .

Ratta ligikaudsed mõõtmed:

- Ratas: pikkus 80 cm

- ratta läbimõõt: 28 cm,

- rool: min 46 cm max. 60 cm

- sadul: min 31cm, max 50cm (maapinnast)

Kaal: 4,8 kg.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva