• Uus

BERG Biky Mini Red tasakaaluratas

179,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lapsena oled sa loomult uudishimulik ja oled nüüdseks näinud kõike, mida kodus on võimalik näha. Lai maailm õues meelitab, täis seiklusi, mida avastada. Kõndimine on aeglane, seega vajad rattaid. Loomulikult on olemas rattad, mis sulle sobivad. Sa võid küll olla laps, aga sa tead juba liigagi hästi, mis on lahe ja mis mitte, nii et soovid, et sul oleks valikuvõimalusi. BERG Biky tootevalikus on ideaalne tasakaaluratas kõigile, ka sulle. Vali üks ja mine... laia maailma!

Kas Biky City on sulle ikka veel liiga suur, aga sa tahaksid ikkagi välja sõita? Siis vali sama mudel, kuid 10-tolliste velgedega Biky Mini. See on lihtsalt veidi lihtsam. Selle jalgrattaga saate alustada alates 2. eluaastast. Ja kui sa ei saa enam hakkama, võib ema või isa su Biky hõlpsasti kätte võtta ja kanda. Nii kerge see on.

Seiklejana on loomulikult ka turvalisus sinu jaoks ülimalt tähtis. Seepärast on kõik mudelid varustatud kahe asendiga rooliregulaatoriga: Turvaline režiim turvaliseks käivitamiseks ja oskuslik režiim, et lasta end käima. Sellel ei ole teravaid servi ega väljaulatuvaid osi ning jalapealsed on disaini lahutamatu osa. See on sinu jaoks ohutum ja sinu Biky saab vähem kahjustada.

Se veelgi suurema ohutuse ja kauem kestva lõbu tagamiseks saate valida kõikvõimalike lisatarvikute vahel. See tähendab, et saad kogu oma nutikust kaitsta laheda kiivriga ja lipuga võid olla kindel, et ka täiskasvanud autosõitjad sind näevad. Jalgratta statiiv tähendab, et saad oma Biky't parkida ükskõik kuhu.

Max kandevõime 30 kg.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
82.5x41.5x47.5cm
Vanus
2+