• Uus

BERG Biky City Red tasakaaluratas

199,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lapsena oled sa loomult uudishimulik ja oled nüüdseks näinud kõike, mida kodus on võimalik näha. Lai maailm õues meelitab, täis seiklusi, mida avastada. Kõndimine on aeglane, seega vajad rattaid. Loomulikult on olemas rattad, mis sulle sobivad. Sa võid küll olla laps, aga sa tead juba liigagi hästi, mis on lahe ja mis mitte, nii et soovid, et sul oleks valikuvõimalusi. BERG Biky tootevalikus on ideaalne tasakaaluratas kõigile, ka sulle. Vali üks ja mine... laia maailma!

Biky City on varustatud kõigega, mida tasakaalurattalt ootate, ja lisaks veel paljude lisadega. Tugevad 12-tollised õhkrehvidega velgedega standardvarustuses. Magneesiumist raam on äärmiselt tugev ja hoiab seda kenasti kerge. Käepärane, peenelt reguleeritava sadulaga ka. See viib sind maailma lõppu ja tagasi.

Seiklejana on loomulikult ka turvalisus sinu jaoks esmatähtis. Seepärast on kõik mudelid varustatud kahe asendiga rooliregulaatoriga: Turvaline režiim turvaliseks alustamiseks ja Skill-režiim, et lasta end käima. Sellel ei ole teravaid servi ega väljaulatuvaid osi ning jalapealsed on disaini lahutamatu osa. See on sinu jaoks ohutum ja sinu Biky saab vähem kahjustada.

Se veelgi suurema ohutuse ja kauem kestva lõbu tagamiseks saate valida kõikvõimalike lisatarvikute vahel. See tähendab, et saad kogu oma nutikust kaitsta laheda kiivriga ja lipuga võid olla kindel, et ka täiskasvanud autosõitjad sind näevad. Jalgratta statiiv tähendab, et saad oma Biky't parkida ükskõik kuhu.

Max kandevõime 30 kg

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
88.5x41.5x50.5cm
Vanus
2,5 +