3 in 1 jooksuratas / jalgratas, valge

69,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

VALGE PEDAALIDEGA 3IN1 JOOKSURATAS FIX MINI KOLMERATTALINE

Tohutu kiirus, adrenaliin, tuul juustes (loomulikult läbi kiivri aukude) ja suur põnevus! Kõik see tagab teie lapsele selle toote!

Kolm-ühes Trike Fix Mini kolmerattaline jalgratas pakub palju huvitavaid võimalusi! Sellest saab kolm erinevat sõidukit, olenevalt lapse ja vanema eelistusest!

Esimene neist on kolmerattaline jooksuratas! Kui kinnitate pedaalid spetsiaalsetesse käepidemetesse ja lükkate rattad külgedele, luuakse mugav ja stabiilne sõiduk, mis sobib suurepäraselt esimesteks ratastega seiklusteks!

Kui ta valdab liikumist esimesel vormil, on aeg teiseks – ehk siis kolmerattaliseks! Paigalda pedaalid esiratta pesadesse ja lase oma lapsel kaugusse asuda!

Päris lõpus seisab teie võsukesel ees kõige raskem ülesanne – saate tagumised rattad kokku voltida nii, et need oleksid lähestikku. See nõuab lapselt tasakaalu säilitamist ja annab talle enne päris kaherattalise jalgrattaga sõitmist suurepärase õppetunni!

Disain võimaldab täielikult reguleerida juhtrauda vahemikus 41 cm kuni 50 cm ja sadulat vahemikus 31 - 38 cm. See võimaldab teil kõrgust ideaalselt kasutaja järgi reguleerida, tagades mugavuse ja ohutuse.

Toode sobib hästi igale lapsele vanuses 18 kuud kuni 4 aastat! Selle pika perioodi jooksul pakub see talle tohutult palju huvitavaid ja nauditavaid hetki!

Maksimaalne koormus on 30 kg, nii et sa ei pea kartma, et laps ratast kahjustab!

Huvitav disain köidab kõige nooremate sõitjate tähelepanu ja julgustab neid mängima! Lihtne vorm ja moodne stiil meeldivad ka vanematele!

Selline kolmerattaline jalgratas on tõesti suurepärane valik igaühele! Eelkõige tasub meeles pidada, et liikumine on tervis! Mänguasi, mis julgustab väikelast kõndima ja olema füüsiliselt aktiivne, aitab õiget vormi arendada ja säilitada! Samuti arendab see tasakaalutunnet, kogu keha lihaseid ja motoorset koordinatsiooni!

Samuti on see suurepärane võimalus tutvustada väikelapsele liiklusreegleid ja ohutut liikumist kõnniteel! Mängu kaudu õppimine annab püsivaid tulemusi!

Toote loomisel kasutatud materjalid tagavad sellele suure vastupidavuse – see peab kindlasti üle paljude perereiside!

Värv: valge

max. lapse kaal: 30 kg

Materjal:

veljed: plastik + vahtrehvid

raam: alumiinium

juhtraud: kummist käepidemed.

mõõdud:

jalgratas: 67cm x 47cm x 51cm

raami kogupikkus: 31 cm

lenksu kõrgus maapinnast: 41cm -50cm

juhtraua laius: 32cm

sadula kõrgus maapinnast: 31cm -38cm

sadula mõõdud: 24cm x 13cm

raami pikkus sadulast lenkstangi: 18cm

esiratta läbimõõt: 22 cm

tagumise ratta läbimõõt: 15 cm

pakendi mõõdud: 61cm x 17cm x 21cm

Toode sobib lastele vanuses 1,5-4 aastat. 30kg max.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva