Seinakleebis Beež päike

90,48 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Komplekti kuulub: päike (140x82 cm) ja kiirte komplekt. Peale liimimist on kogu asja mõõtmed u. 205x112 cm.

Päikeseseinakleebis näeb vapustav välja igas lasteinterjööris ning õrnad, ühtlased heledad värvid annavad seinale ainulaadse iseloomu. See armas kleebis näitab beeži päikest, mida ümbritsevad kiired, mis loovad teie lapse toas maagilise atmosfääri. See on ideaalne viis lisada ruumi võlu ja rõõmu, tuues sisse peent loomuliku ilu elementi.

Tänu suurele pinnale sobib päikesekleebis suurepäraselt voodi taha või laste mängunurka kleepimiseks. See on ilus ruumi kaunistus ja kaitseb seina mustuse ja kahjustuste eest.

Lisage oma lapse tuppa natuke maagiat ja rõõmu. Looge ainulaadne hubane koht, kus teie laps saab arendada oma kujutlusvõimet ja unistada lugematutest seiklustest!

Beeži päikesega seinakleebis on originaaltoode, mis on disainitud ja toodetud Poolas. See on trükitud kõrgeima kvaliteediga fooliumile, kaetud mati laminaadiga, mis kaitseb kriimustuste eest ning on valmistatud suurima hoole ja tähelepanuga detailidele. Seinakleebisel puudub taust – see on lõigatud mööda kontuuri, mis tähendab, et seda saab kleepida mis tahes värvi taustale. Kleebise saab kleepida ka kõikidele teistele siledatele pindadele, näiteks mööblile, akendele või peeglitele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.