• Uus

Mudaköök / õueköök

189,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kas otsite meeldivat viisi, kuidas oma lapsi suvel lõbustada ja kaasata? Wendi Toysi mudane puidust köök on ideaalne lahendus, pakkudes hulgaliselt fantastilisi mänguvõimalusi, mis hoiavad lapsi tundide kaupa hõivatud. See ruumikas ja vastupidav mänguköök on varustatud erinevate laste tegevustega, sealhulgas kahe pliidiplaadi ja ahjuga kõigi lemmikroogade valmistamiseks.

Wendi Toys köögis on sisseehitatud pritsmevann koos tõelise veekraaniga ning see võimaldab lastel segada muda ja muid materjale põneva ja realistliku toiduvalmistamise kogemuse saamiseks. Ja kui on aeg koristada, saab sisseehitatud valamu kergesti eemaldada ja pesta. Tööpinna kohal olev riiul on mugav koht koostisosade ja tööriistade hoidmiseks, samas kui mahukas riiul kraanikausi all on ideaalne roogade ja muude esemete hoiustamiseks, kui toiduvalmistamisrõõm on lõppenud.

See köök, kus on piisavalt ruumi kuni kahele lapsele korraga mängimiseks, on loodud turvalisust silmas pidades ning sellel on kvaliteetne töötlus ja ümarad servad, mis tagavad, et teie lapsed saavad mängida turvalises ja muretu keskkonnas. Lisaks muudab pliidiplaadi kohal olev käterätikuivati kõigi jamade koristamise imelihtsaks. Miks siis oodata? Pange oma väiksed Wendi Toysi puidust poriköögiga kokkama ja looma juba täna!

Varustatud lihtsalt eemaldatava vee- ja liivavanniga, veekraaniga, mille külge kinnitada aiavoolik, 2 rõngaspliiti, ahi, riiul tööpinna kohal, käterätikuivati.

Värv: Must (RAL 9011 Grafiitmust RAL kataloog) / Helehall (RAL 7012 Basalthall RAL kataloog) / Loodus (Immutatud kõrgsurve all)

Köögi mõõdud: (PxLxK) 80 x 40 x 100 cm

Pliidi kõrgus: 56 cm

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva