Puidust arkaadmäng Viska sihtmärgile

29,43 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Suurepärane arkaadmäng. See on suurepärane lisand igale peole, lõbutsemiseks nii kodus kui väljas. See mäng on oskuste harjutus koos väikese konkurentsiga. Selle mängu teeb ainulaadseks ökoloogilistest materjalidest valmistatud kvaliteetne töötlus. Mäng koosneb 4 elemendist, mis on aluseks, elemendid ei ole üksteisega püsivalt ühendatud, mis tähendab, et otsustate ise, kuidas soovite neid paigutada. Saate seda teha ruudukujuliselt või pikisuunas. Tänu nende liikuvusele saate üksikuid elemente kasutada ka muudeks välitegevusteks.

Iseloomulik:

- Komplekt koosneb 4 elemendist, mis toimivad alusena - neid saab paigutada erinevatesse konfiguratsioonidesse.

- 4 panust alusesse asetamiseks - peale mängimist saad need välja võtta ja kasti panna, nii et kogu asi ei võta palju ruumi.

- 4 nöörirõngast.

- Elemendid ei ole jäigalt sisestatud, kasti pakitud mänguasi ei võta palju ruumi.

Mängureeglid:

Iga mängija viskab postidesse 4 rõngast.

Eduka viske eest saadud punktide arv märgitakse iga riba juurde.

Maksimaalne punktide arv, mida ühes voorus saab koguda, on 10.

Pärast viske sooritamist alustab järgmine mängija ja nii edasi, kuni kogutakse kokkulepitud arv punkte või kuni aeg saab otsa või kuni sooritatakse vastav arv viskeid.

Kogenud mängijad saavad aluse värvi sobitamise raskust velje värviga ja punktide kogumist kasutada ainult siis, kui õnnestub värve paarikaupa sobitada.

Ökomänguasjad on lastele ja kõige väiksematele mõeldud mänguasjad, mis on valmistatud täiesti looduslikest, biolagunevatest ja hüpoallergeensetest materjalidest, mistõttu on need 100% ohutud ja kahjutud mitte ainult keskkonnale, vaid ka teie lapsele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
36 x 36 x 16 cm