• Uus

Plastiliini komplekt, 8 planeeti ja 5 värvi plastiliini

9,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Plastikust Play-Doh 8 planeedivormide komplekt, 5 värvi

Fantastiline kunstikomplekt, mis mitte ainult ei paku lõbusalt, vaid tutvustab ka harivaid elemente! See komplekt on loodud lastele, kes armastavad igasuguseid kunstiteoseid ning väärtustavad loovust ja avastamist.

Plastiliiniga mängimine pole mitte ainult loomisrõõm, vaid ka suurepärane võimalus käte käeliste oskuste arendamiseks. Lapsed saavad käelisi oskusi harjutades tainast rullida, sõtkuda või rebida. Lisaks arendavad lapsed saviga luues oma kujutlusvõimet, loovust ja kunstimeelt, mis võimaldab end väljendada ning katsetada erinevate vormide ja kujudega.

Kuid see pole veel kõik! Meie kunstikomplekt mitte ainult ei lõbusta, vaid ka õpetab. Lapsed saavad õppida tundma meie päikesesüsteemi planeete, laiendades oma teadmisi kosmose ja teaduse kohta. Lihtsalt rullige tainas õhemaks viiluks ja lõigake valitud planeet kaasasoleva lõikuri abil välja, mis on põnev õpetlik kogemus.

Tänu meie komplektile saavad lapsed mitte ainult erakordselt lõbusalt aega veeta, vaid saavad ka arendada oma oskusi, loovust ja omandada teadmisi meie universumi kohta.

Komplekt sisaldab:

- 8 planeedikujulist vormi

- 5 värvi mängutainas

- rull

Pakendi suurus:

Mõõdud 19 cm x 15 cm x 4,5 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.